Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΣτο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Ενημερώνει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για...

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Ενημερώνει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Σε εξέλιξη είναι οι διεργασίες για την διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Ήδη η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών καθηγήτρια Καλλιόπη Σπανού παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα τα επίσημα αποτελέσματα της Κυριακής 21 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας μετέβη μέσω του Εθνικού Κήπου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όπου της επέδωσε τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη πράξη της επόμενης ημέρας με την συνταγματική πρόβλεψη των διερευνητικών εντολών σε Κυριάκο Μητσοτάκη, Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη προκειμένου αυτοί να εξετάσουν εάν επιθυμούν και μπορούν να σχηματίσουν Κυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την νέα Βουλή που προέκυψε από το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ο κ. Τασούλας, ευδιάθετος παραλαμβάνοντας στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής  τα εκλογικά αποτελέσματα από την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών κυρία Σπανού την ευχαρίστησε για την άψογη διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου θα γίνει περίπου στις 12.30.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom