Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣτην «Philoxenia 2022» αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου - Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη...

Στην «Philoxenia 2022» αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου – Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό με αφορμή την Διεθνή Έκθεση «Philoxenia 2022» η οποία πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στον χώρο της ΔΕΘ.   Ο Δήμος Ηρακλείου είναι ο τιμώμενος Δήμος της Έκθεσης. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου είχε συνάντηση το πρωί της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα  στο Δημαρχείο της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την  ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ακόμη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον τουρισμό αλλά και στην ενδυνάμωση των συνεργασιών σε ένα ευρύ αυτοδιοικητικό πεδίο. 

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλιανού και η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Δέσποινα Διαλυνά. Από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη κι ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Λιακόπουλος. 

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom