Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021
Αρχική Κρήτη Στελέχωση Σταθμού Τροχαίας στον ΒΟΑΚ

Στελέχωση Σταθμού Τροχαίας στον ΒΟΑΚ

- Advertisement -

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Χανίων για την στελέχωση της νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας Α΄ Σταθμού Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ., με έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικών από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.

Οπως αναφέρει η Ενωση σε ανακοίνωσή της, «με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθειά μας, η οποία ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019 με την πρότασή μας για κατάργηση του Κλιμακίου Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ. με έδρα τη Σούδα Χανίων και ίδρυση νέου αντιστοίχου Σταθμού». Παράλληλα, η Ενωση αναφέρει τις ενέργειες και παρεμβάσεις της με στόχο την στελέχωση του Σταθμού Τροχαίας ΒΟΑΚ και καταλήγοντας εκφράζει ευχαριστίες προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Α.Ε.Α. Αντιστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γρηγόριο Γερακαράκο.

ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στο μεταξύ, με άλλη ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου για τις συλλήψεις των δύο ατόμων που κατηγορούνται για απάτη και φέρεται ότι προσποιούνταν τους γιατρούς ενώ αναφέρεται και σε ένα άλλο περιστατικό όταν, όπως σημειώνει, «ο ίδιος ο Διοικητής του Α.Τ. Κισάμου Υπαστυνόμος Α΄ Χατζής Χρήστος την 07/12/2020 και ενώ βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας ακινητοποίησε 2 άτομα σε κατάστημα, τα οποία είχαν αφαιρέσει διάφορα προϊόντα χρηματικής αξίας 90 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Εν συνεχεία κάλεσε συνδρομή κα άμεσα έσπευσαν στο σημείο Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χανίων και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων». Όταν λοιπόν ο ίδιος ο Διοικητής, εμπνέει το προσωπικό του με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις του, τότε αυτό πώς να μη σημειώνει συνεχείς επιτυχίες. Με άλλη ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, συγχαίρει δημόσια τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά και του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου για την συνεργασία τους στην εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής κομπρεσέρ από οικοδομή ενώ σημειώνει για τους αστυνομικούς του Α.Τ. Πλατανιά ότι «παρά την τεράστια εδαφική περιοχή που πρέπει να καλύψουν, αστυνομεύοντας από το βόρειο παραλιακό μέτωπο έως το Οροπέδιο του Ομαλού, καταφέρνουν και δείχνουν καθημερινά ότι είναι δίπλα στον πολίτη».

Πηγή: haniotika-nea.gr

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -