Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήMediaSquid Game – Θα επιστρέψει στην αρένα ο Παίκτης 456;

Squid Game – Θα επιστρέψει στην αρένα ο Παίκτης 456;

To Squid Game, η κορεάτικη σειρά του Netflix έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, ολοκλήρωσε την 1ης σεζόν σεζόν με τον Seong Gi-hun, γνωστός και ως Παίκτης 456, να αποφασίζει να μην μπει στο αεροπλάνο για να δει την κόρη του.

Αντίθετα, γύρισε στη γέφυρα του τζετ για να εκδικηθεί το παιχνίδι που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο εμπνευστής του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού», Hwang Dong-hyuk, ήδη έχει ανακοινώσει τον 2ο και τον 3ο κύκλο και σε όλον τον κόσμο επικρατεί ενθουσιασμός.

Ο Παίκτης 456, τον οποίο υποδύεται ο Lee Jung-ja μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με τον Hwang Dong-hyuk, για το τι θα κάνουν με τον χαρακτήρα του.

Θα επιστρέψει στην θανατηφόρα αρένα;

«Ελπίζω να υπάρξει κάποιου είδος ανατροπή που θα είναι ενθουσιώδης και θα εκπλήξει εμένα και τους θεατές. Εάν ήταν προβλέψιμο δε θα είχε πλάκα. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί ή την κλίμακα της σειράς, αλλά το μόνο πράγμα που μου είπε ο Hwang είναι πως ο Seong Gi-hun θα είναι στη σειρά και θα παίξει ξανά στην αρένα», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ήδη σε πρόσφατη συνέντευξή του ο εμπνευστής της σειράς είχε αναφερθεί στην πλοκή του 2ου κύκλου.

«Είναι σαν τον Εκπρόσωπο, ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο», είπε και άφησε πολλά υπονοούμενα για το μέλλον του Seong Gi-hun μετά την απόφασή του να μην μπει στο αεροπλάνο αλλά να κυνηγήσει την ομάδα πίσω από το παιχνίδι.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom