Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021
ΑρχικήΠολιτισμόςΣπύρος Πετρουλάκης: Μέσα από τον «Σασμό» έμαθε ο κόσμος τι σημαίνει συμφιλίωση

Σπύρος Πετρουλάκης: Μέσα από τον «Σασμό» έμαθε ο κόσμος τι σημαίνει συμφιλίωση

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, είναι ο συγγραφέας ο οποίος σύστησε στο ευρύ κοινό τον «σασμό» και τους έμαθε πως υπάρχει και η συμφιλίωση εκτός από τη βεντέτα. Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός» στο οποίο είναι βασισμένη η ομώνυμη πετυχημένη σειρά του Alpha παρουσίασε το best seller του στο Public Café Συντάγματος, από τις εκδόσεις «Μίνωας».

Ο Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αναφέρθηκε στην ιστορία του μυθιστορήματος, στην αγάπη με την οποία το έχει αγκαλιάσει ο  κόσμος, αλλά και στη σημασία και την σημαντικότητα του «σασμού».

Ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ o τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, μίλησε για τη σχέση του με τα τραγούδια της και τραγούδησε α καπέλα, το τραγούδι «Σασμός».

«Ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει σίριαλ»

Τον συντονισμό της παρουσίασης του «Σασμού» έκανε η  δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου. «’Οταν πρωτοδιάβασα τον Σασμό ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει σίριαλ….Στο τέλος αυτό που πρέπει να μάθουμε στη ζωή μας είναι το σιάξιμο, είναι ο Σασμός, η συμφιλίωση, η αγάπη» ανέφερε η δημοσιογράφος στην κάμερα του «Happy Day».

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό που λέμε βεντέτα»

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» ανέφερε: «Μέσα από τον Σασμό έμαθε ο κόσμος τι σημαίνει συμφιλίωση. Έμαθε όλη η Ελλάδα τι συμβαίνει όταν πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό που λέμε βεντέτα, έμαθε τη λέξη σασμός, που είναι η είναι συμφιλίωση κι όχι συμβιβασμός».

Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος είπε με χιούμορ: «Με έχουν θυμηθεί όλα μου τα… ξαδέλφια με τον Σασμό».

«Το καθημερινό σήριαλ είναι ένας αγώνας αντοχής όχι δρόμου. Κρατάμε τις δυνάμεις μας, παίρνουμε τη χαρά αυτό του πράγματος και όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω» είπε ο Στάθης Μαντζώρος.

Η πρόταση στον Μιχάλη Αεράκη
Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης υποδύεται τον παπά Μιχάλη στην σειρά «Σασμό» και όπως είπε είχε πρόταση να χειροτονηθεί.

«Με πήρε ένας νομικός σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής, και μου έκανε την πρόταση να πει στον Αρχιεπίσκοπο να με χειροτονήσει παπά, βρίσκοντάς μου εκκλησία στου Γκύζη. Επειδή όμως ζω στα Χανιά, ο φίλος μου ο Δεσπότης εκεί, μόλις κατέβω θα με χειροτονήσει. Οπότε βρήκα δουλειά….» είπε ο ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Ήμελλος ο οποίος υποδύεται τον Αντώνη Φραγκιαδάκη τόνισε: «Αγαπάω την Κρήτη. Συνέβησαν συμπτώσεις που με οδήγησαν στο να συμμετάσχω στο σήριαλ. Είναι ένας τόπος στην Κρήτη, στον οποίο πάω τα τελευταία 8 χρόνια. Μέσα στο βιβλίο διαβάζω ότι ο Φραγκιαδάκης (ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά) θέλει να πάει σε αυτό το μέρος για να τα ξεχάσει όλα. Κι έτσι μου γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω αυτή η σειρά. Από κει ξεκίνησαν όλα…. Οι εξελίξεις στον Σασμό είναι υπηρεσιακά μυστικά τα οποία δεν μοιραζόμαστε με κανέναν… Ο κόσμος που με βλέπει στο δρόμο με… φοβάται! Μάλλον όλοι κάτι έχουν κάνει στη ζωή τους…  Αν βρεις το μέτρο πότε προηγείται η δουλειά και πότε η ζωή, θα γίνεις ευτυχισμένος. Κι εγώ έχω σκοπό να είμαι ευτυχισμένος».

«Κάθε ήρωας θα περάσει τις δικές του φουρτούνες» είπε η τηλεοπτική «Άσπα», η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom