Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΜαγειρικήΣπιτικά ντόνατ με νουτέλα -Μόνο με τρία υλικά

Σπιτικά ντόνατ με νουτέλα -Μόνο με τρία υλικά

Υλικά

  • 3/4 φλ. τσαγιού νουτέλα
  • 2 αβγά
  • 6 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/3 φλ. τσαγιού νουτέλα για την επικάλυψη
  • 1 κ. σ. λάδι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα ταψί.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη νουτέλα με τα αβγά και το αλεύρι, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα κορνέ, κόψτε την άκρη και σχηματίστε δαχτυλίδια στο μέγεθος που επιθυμείτε.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10- 15 λεπτά. Πατήστε με το δάχτυλό σας κι αν επανέρχονται στη θέση τους είναι έτοιμα.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσουν εντελώς, πριν τα γλασάρετε με την υπόλοιπη νουτέλα.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom