Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021
Αρχική Κοινωνία Speak out: Νομική υποστήριξη για σεξουαλική παρενόχληση

Speak out: Νομική υποστήριξη για σεξουαλική παρενόχληση

- Advertisement -

Δωρεάν νομική υποστήριξη για γυναίκες που έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία

Η ActionAid προχωρά στην υλοποίηση ενός ακόμη προγράματος προστασίας και προαγωγής της σωματικής και ψυχικής υγείας του ατόμου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση τους:

Αν έχεις βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία και είσαι γυναίκα άνω των 18 ετών, όπου κι αν μένεις στην Ελλάδα, εμείς στην ActionAid σε συνεργασία με τον οργανισμό Women οn Top, είμαστε εδώ. Θα σε ακούσουμε, θα συζητήσουμε και θα σχεδιάσουμε από κοινού τα επόμενα βήματα για την προστασία και τη δικαίωσή σου, παρέχοντας σου δωρεάν νομική συμβουλευτική. Είτε έχεις σταθερή δουλειά είτε όχι, ακόμα και αν εργάζεσαι χωρίς σύμβαση, ακόμα και αν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, όπως στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, μιας συνάντησης ή ενός ταξιδιού, μίλησέ μας.

Μέσα από συνεδρίες εξ αποστάσεως, μέγιστης διάρκειας τριών ωρών συνολικά, οι εξειδικευμένοι δικηγόροι της ομάδας μας θα σε συμβουλέψουν για τις επιλογές που έχεις και τις κινήσεις που μπορείς να κάνεις. Αν χρειαστεί, μπορούμε να αναλάβουμε τη διαμεσολάβηση ή την εκπροσώπηση της υπόθεσης ενώπιον της δικαιοσύνης. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.
Συμπλήρωσε τη φόρμα κι εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

- Advertisement -
- Advertisement -

Stay Connected

16,985ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
61,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -