Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyleΣκληρή απάντηση Σπυροπούλου για τα αρνητικά σχόλια: H απάντηση του δικηγόρου της

Σκληρή απάντηση Σπυροπούλου για τα αρνητικά σχόλια: H απάντηση του δικηγόρου της

Μέσω του δικηγόρου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στα αρνητικά σχόλια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την καριέρα της στην τηλεόραση και την «εξουσία» που της έδωσαν να παίρνει σκληρές αποφάσεις εις βάρος άλλων εργαζομένων – έπειτα από την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσω του δικηγόρου της, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μήτσαινας, θέλοντας να βάλει «τέλος» στις συκοφαντίες που ακούγονται για την παρουσιάστρια, μεταφέρει τα λόγια της και επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων. 

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς. Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Ανδρέας X. Μήτσαινας.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom