Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΣημανδηράκης στους απερχόμενους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων

Σημανδηράκης στους απερχόμενους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης στέλνει το δικό του μήνυμα στον Εμμανουήλ Μηλιαράκη, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στον Στέλιο Ζερβάκη, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων για τις αλλαγές Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρει:

“Ένας μακρύς και εποικοδομητικός κύκλος προσφοράς και δημιουργίας για την εκπαίδευση του Νομού Χανίων κλείνει με την αποχώρηση των διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των κυρίων Εμμανουήλ Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα.

 

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την εξαίρετη συνεργασία την οποία είχαμε και τη θετική ανταπόκριση τους σε όλα τα θέματα τα οποία κληθήκαμε να διαχειριστούμε από κοινού.

 

Σε προσωπικό επίπεδο, από τη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους δύο αυτούς αξιόλογους δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι από τις θέσεις που κατείχαν, συνέβαλλαν στην προαγωγή της ποιοτικότερης εκπαίδευσης, την αναβάθμιση του ρόλου του δημόσιου σχολείου, προήγαγαν το εκπαιδευτικό έργο, στήριξαν και ενίσχυσαν τους εκπαιδευτικούς σε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τις θερμότερες ευχές μου για τον νέο κύκλο της επαγγελματικής ζωής, που ανοίγεται μπροστά τους.

 

Τέλος, εύχομαι στους προσωρινούς Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα. Πόπη Ψαρουδάκη και κ. Εμμανουήλ Τζανάκη αντίστοιχα, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Προσδοκώ σε μια επίσης θετική και γόνιμη συνεργασία. Τόσο ο Δήμος Χανίων, μέσω των σχολικών επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και των προέδρων αυτών, του κ. Βλαζάκη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Βαρδάκη  όσο και εγώ προσωπικά θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους για να διαχειριστούμε το πλέον σημαντικό ζήτημα της κοινωνίας, το ζήτημα της παιδείας, ιδιαίτερα στην δύσκολη συγκυρία στην οποία καλούμαστε να λειτουργήσουμε.”

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom