Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΣεπόλια: Οι διάλογοι της φρίκης του Μίχου με τους παιδοβιαστές – Με...

Σεπόλια: Οι διάλογοι της φρίκης του Μίχου με τους παιδοβιαστές – Με τιμοκατάλογο πουλούσε το 12χρονο παιδί

Ακόμη και η λέξη «φρίκη» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα όσα ζούσε το 12χρονο παιδί από τα Σεπόλια. Το κοριτσάκι υπέφερε σε όλα τα επίπεδα. Είχε γίνει έρμαιο στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος είχε φτιάξει ακόμη και τιμοκατάλογο για το παιδί.

Οι τιμές ξεκινούσαν από 30 ευρώ και έφταναν τα 230 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις. Όπως αποκαλύφθηκε υπήρχε πελάτης που ζητούσε να βλέπει τακτικά το παιδί και ζητούσε συγκεκριμένη τιμή για κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα.

Την ίδια ώρα εκτός από τους βιασμούς, η μικρή, όπως προκύπτει από τα μηνύματα είχε να αντιμετωπίσει και την πίεση της «μαμάκας» όπως την αποκαλούσε, παρά τα όσα υπέφερε, η οποία της ζητούσε επιτακτικά να της βρει λεφτά για να αγοράσει ναρκωτικά και τσιγάρα.

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, άνδρες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων από Κολωνάκι, Φάληρο και Γκύζη μέχρι Μαρούσι ακόμη και Θεσσαλονίκη, επικοινωνούσαν στη σελίδα γνωριμιών και τα social media με τη 12χρονη.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ακόμη και ένας καπετάνιος που έστελνε μηνύματα από το εξωτερικό.

Ο Μίχος φερόταν να αλλάζει τον τιμοκατάλογο ανάλογα με τα κέφια του… Οι τιμές ξεκινούσαν από 30 ευρώ και ξεπερνούσαν τα 200 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις.

Κάποιοι πελάτες ήθελαν ακόμη και να «κόψουν μισθό» υπό προϋποθέσεις στο παιδί…

Δείτε έναν ενδεικτικό διάλογο του Μίχου με τους πελάτες:

-Πελάτης: Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Στείλε μου τον αριθμό σου στο viber

-Πελάτης: Καλημέρα τι κάνεις

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ

Βίαζαν το παιδί σε αμάξια, σπίτια, ξενοδοχεία

Το παιδί στις καταθέσεις του φέρεται να υποστήριξε ότι δε βρισκόταν με «πελάτες» σε ξενοδοχεία και σπίτια.

Στις συνομιλίες στις σελίδες γνωριμιών, ωστόσο, παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα. Η μικρή φαίνεται ότι δεν πήγαινε μόνο στο κρυφό σημείο όπου της έκλεινε ραντεβού ο Μίχος κοντά στο Μετρό στα Σεπόλια.

Πήγαινε απογευματινές και βραδινές ώρες και σε άλλα μέρη. Ακόμη και τον Μάιο, ακόμη και τις ημέρες που το παιδί είχε σχολείο, ο Μίχος έστελνε μηνύματα σε «παλιούς» πελάτες.

Τα μηνύματα που τους έστελνε:

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Δεν κατάλαβες ποια είμαι ; Είμαι η … Το είχαμε κάνει μαζί στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε στο αμάξι στα Σεπόλια με 70 ευρώ; Θα κάνουμε ό,τι θες.

Πελάτης: Είμαι παντρεμένος δεν μπορώ τώρα. Μιλάμε μετά.

Ο ρόλος της 37χρονης

Το «LIVE NEWS» παρουσίασε χθες Πέμπτη, το κατηγορητήριο εις βάρος της μάνας, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο εξέδιδε το παιδί της αλλά ήταν και η ίδια που έπαιρνε τελικά τα χρήματα από τους βιασμούς σε τουλάχιστον εννιά περιπτώσεις. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Σοφιανίδης αλλά και ο 33χρονος προφυλακισμένος υπάλληλος φαρμακαποθήκης που επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα προέτρεπε την ανήλικη κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με ακόμη επτά άγνωστους άντρες.

Παράλληλα αίσθηση προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα στην 12χρονη κόρη της, με στόχο να της βρει χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικά.

Τα μηνύματα της μητέρας στην κόρη για να της βρει λεφτά

Ακόμη και όταν η μικρή βρισκόταν στην Λευκάδα για διακοπές στο σπίτι της θείας της, η 37χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία μητέρα ζητούσε επίμονα από το παιδί να της βρει χρήματα.

H μητέρα του 12χρονου παιδιού

Μητέρα: Τι έγινε; Έχουμε κανένα νέο;

12χρονη: Όχι.

Μητέρα: Δεν της έστειλες; Με δουλεύεις κι εσύ μου φαίνεται.

12χρονη: Της έστειλα, δεν απαντάει. Γεια μαμά. Που σε κοροϊδεύω.

Μητέρα: Πες δε θέλεις να της το πεις και μη λες μαλ@%$. Πες της να βάλει 40 – 50 ευρώ τα τελευταία και μετά σου ξαναδίνει όταν γυρίσεις.

12χρονη: Άντε τα λέμε μαμάκα, της το είπα, λέει όχι.

Μητέρα: Έλα, βρε πες της 20 τουλάχιστον.

12χρονη: Είπε όχι.

Μητέρα: Για 20

12χρονη: Ρε μαμά ήρθα εδώ για να ηρεμήσω, όχι για να λες συνέχεια αυτά τα πράγματα. Ήθελα να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom