Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΣεπόλια: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη μητέρα της 12χρονης -Ο ρόλος του...

Σεπόλια: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη μητέρα της 12χρονης -Ο ρόλος του «Μιχάλη» με το κίτρινο αμάξι και τα βίντεο στα social media με την ανήλικη

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιαστών στα Σεπόλια. Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για την μητέρας της 12χρονης καθώς την «καίνε» οι επαφές που είχε με άγνωστους άντρες που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Ποιος ο ρόλος του «Μιχάλη» που κυκλοφορούσε μαζί του η ανήλικη και ήταν «έμπιστος» της 37χρονης.

Υπενθυμίζεται πως ύστερα από τη σύλληψη και την ανάκριση της 37χρονης μητέρας της 12χρονης, η ίδια κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 37χρονη έως και σήμερα εξακολουθεί να αρνείται την όποια κατηγορία εναντίον της κάτι που επιβεβαιώνει και η 12χρονη στις καταθέσεις της.

Ωστόσο η άποψη του εισαγγελέα είναι διαφορετική και έρχεται να πέσει σαν καταπέλτης στους ισχυρισμούς της μητέρας.

Παρακάτω όσα είπε ο εισαγγελέας:

Α) Στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως και τον Ιούλιο του έτους 2022 εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία προτρέποντας και εξαναγκάζοντάς την να έρθει σε σεξουαλική επαφή τουλάχιστον σε εννέα περιπτώσεις με αγνώστους άντρες, δύο εκ των οποίων είναι ο Αναστάσιος Λ. και με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τουλάχιστον μία φορά στις 10 Ιουλίου 2022 και ο Ιωάννης Σοφιανίδης, με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τουλάχιστον μια φορά 27 Ιουλίου 2022 και οι λοιποί άγνωστοι ως προς τα λοιπά στοιχεία τους, πλην του κωδικού χρήστη στην εφαρμογή Blindchat, ήτοι οι χρήστες με κωδικούς 254191, 315680,332943, 79690, 336510, 337016 καθώς και ο χρήστης εφαρμογής κινητού chat με ονομασία AM με αριθμό κλήσης 6972……, με τους οποίους η ίδια κατόπιν προτροπής σου συνεννοείται μέσω των εφαρμογών Viber, WhatsApp, Blindchat ή του κινητού της τηλεφώνου να συνευρεθούν ερωτικά με αμοιβή που ανερχόταν περίπου στο ποσό των 50 €, αμέσως δε σου παρέδιδε, το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν, ενώ στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης με τον Αναστάσιο Λ., συνεννοήθηκε η ανήλικη κατόπιν προτροπής σου να πιστωθεί με το ποσό της αμοιβής της ο τραπεζικός λογαριασμός με αριθμό GR…… στην τράπεζα Πειραιώς.

Β) Στις 3/9/2022 απέστειλες στον Ηλία Μίνα του Παναγιώτη μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Viber, με το εξής περιεχόμενοι «θα μου δώσεις 100 € σήμερα γιατί αλλιώς θα μάθουν όλοι στην πλατεία και ο (σ.σ. αναφέρεται σε όνομα) τι έχεις κάνει», υπονοώντας ότι θα μάθουν όλοι οι γείτονες ότι ο ως άνω αποδέκτης του μηνύματος είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη κόρη σου και τον εξανάγκασες να σου καταβάλει το ποσό των 100 €, προκαλώντας με τρόπο αυτό ισόποση ζημιά στην περιουσία του.

Ο ρόλος του «Μιχάλη» με το κίτρινο αυτοκίνητο

Ο 33χρονος άντρας σύμφωνα με μαρτυρίες έβγαινε με τη 12χρονη. Με τις Αρχές να έχουν αποφασίσει μέχρι στιγμής την προφυλάκιση συνολικά πέντε ατόμων και τις έρευνες να συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, εξετάζεται ο ρόλος του άνδρα με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», που εμφανίζεται στις καταθέσεις του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας είναι 33 ετών είναι άτομο έμπιστο της οικογένειας της ανήλικης και βάσει μαρτυριών των γειτόνων της ερχόταν και έπαιρνε με το αμάξι του τη 12χρονη, με την ίδια μάλιστα να τον έχει βγάλει βίντεο και να το έχει δημοσιεύσει στην κοινωνική πλατφόρμα Tik Tok.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για μία καταγγελία που αφορά απειλή προς μία γυναίκα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom