Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΣεπόλια: Η πρώην σύζυγος και ο γιος του 53χρονου καταγγέλλουν ότι δέχονται...

Σεπόλια: Η πρώην σύζυγος και ο γιος του 53χρονου καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές κατά της ζωής τους

Απειλές κατά της ζωής τους, δέχονται η σύζυγος και ο γιος του 53χρονου, που έχει συλληφθεί ως «πρωταγωνιστής» στην πολύκροτη υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος τους.

Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου, έκανε λόγο για «αδιανόητη και απαράδεκτη ανθρωποφαγία που υφίστανται αυτοί οι δύο καλοί άνθρωποι», προσθέτοντας πως η γυναίκα και ο γιος της «λιντσάρονται, δέχονται απειλητικά μηνύματα: “Θα σας σκοτώσουμε”, “δεν θα κάνετε Χριστούγεννα”».

Γιατί δεν πήγαν στη Αστυνομία η γυναίκα και ο γιος του 53χρονου

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου είπε, ότι το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από καιρό, αλλά συνοικούσε, καθώς το σπίτι ήταν το μόνο αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας.

Εξήγησε πως στις 3 Σεπτεμβρίου, η μητέρα της 12χρονης επικοινώνησε με την τότε σύζυγο του 53χρονου και της έστειλε στο κινητό της διαλόγους του 53χρονου με την ανήλικη, λέγοντάς της πως άμεσα θα προέβαιναν σε καταγγελία σε βάρος του η ίδια ή η θεία του παιδιού.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κρανιδιώτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, την ίδια ημέρα, η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο από τον 53χρονο, αλλά να φύγει από το σπίτι.  Έκτοτε εκείνος κοιμόταν στο υπόγειο του καταστήματος που διατηρούσε η οικογένεια, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δικηγόρου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει έχει «εντολή» να μεταφέρει πως εκείνος συγκράτησε τον γιο του 53χρονου όταν επιχείρησε να του επιτεθεί για να τον χτυπήσει, καθώς πληροφορήθηκε τα όσα φέρεται να είχε κάνει ο πατέρας του.

Απαντώντας σε ερωτήματα για ποιον λόγο ο γιος του ή η μέχρι τότε σύζυγος του δεν προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία για τον 53χρονο, είπε πως αφενός υπάρχει «συναισθηματική σύγκρουση» στα μέλη της οικογένειας, κυρίως όμως είπε, πως η μητέρα της 12χρονης, τους διαβεβαίωνε πως την ίδια ημέρα θα έκανε καταγγελία στις Αρχές, όπως και συνέβη.

Ο κ. Κρανιδιώτης είπε πως η μητέρα της 12χρονης ζήτησε τρεις φορές χρήματα από την πρώην πλέον σύζυγο του 53χρονου, λέγοντας της πως θέλει να πάει την ανήλικη με ταξί για την δει γιατρός, εξηγώντας πως για ανθρωπιστικούς λόγους της έδωσε από 100 ευρώ δύο φορές, όμως αρνήθηκε να συνεχίσει αυτήν την τακτική την τρίτη φορά που ζήτησε χρήματα η 37χρονη.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom