Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΣεπόλια: Αναγνώρισε δύο ακόμα παιδοβιαστές η 12χρονη, ο ένας είναι παντρεμένος μεσήλικας...

Σεπόλια: Αναγνώρισε δύο ακόμα παιδοβιαστές η 12χρονη, ο ένας είναι παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά

Εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς η ανήλικη αναγνώρισε και άλλους παιδοβιαστές.

Η ανήλικη μέσω των καταθέσεών της έχει ταυτοποιήσει και άλλους βιαστές της, μεταξύ αυτών και ένας παντρεμένος μεσήλικας με δύο κόρες που της είχε ζητήσει να πάνε και εκδρομή.

Aπό τις καταθέσεις της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο του τμήματος ανηλίκων αλλά και φωτογραφίες, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει και άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω του 33χρονου Ηλία Μίχου για να βιάσουν το παιδί.

«Έχει υποδείξει στις αρχές και άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά αντιθέτως για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς ακόμα κρατείται προσωρινά» τόνισε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Όπως αποκαλύπτεται, από όσα έχει αναφέρει η 12χρονη, υπήρχε άτομο που την είχε οδηγήσει σπίτι του, ένας παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά που της ζητούσε να φύγουν διήμερο καθώς και ακόμα ένας που την είχε οδηγήσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον άνδρα που την πήγε σπίτι του, ανέφερε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών στην οποία είχε δημιουργήσει στο προφίλ της, ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος. Ένας ακόμα άντρας με το «ηλεκτρικό αυτοκίνητο» για τον οποίο μίλησε η 12χρονη, δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με την ερτ υπάρχουν στοιχεία.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom