Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΚρήτηΣασμός – Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης: Ο Γολγοθάς του ηθοποιού από την Κρήτη– Η...

Σασμός – Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης: Ο Γολγοθάς του ηθοποιού από την Κρήτη– Η μυστηριώδης εξαφάνιση του αδερφού του

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, έχει το δικό του οικογενειακό δράμα.

Το 2003 εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο αδερφός του από την Κρήτη, με την οικογένειά του αλλά και τον ίδιο να τον αναζητά μέσα από το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

 

Ο Αλέξης Κεφαλογιάννης, 27 ετών, ένας γλωσσομαθής ρεσεψιονίστ, οδηγούσε τη μηχανή του το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαίου 2003 που άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

Λίγες εβδομάδες αργότερα,  η μηχανή του βρέθηκε κλειδωμένη και επιμελώς παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το στοιχείο που πύκνωσε περισσότερο το μυστήριο, ήταν ότι η μηχανή ήταν πεντακάθαρη, ενώ εκείνες τις μέρες όλα τα οχήματα της περιοχής, είχαν λερωθεί από λασπώδη βροχή. Σαν κάποιοι να την άφησαν  εκεί,  για να δείξουν ότι ο Αλέξης Κεφαλογιάννης ταξίδεψε.

 

Λίγο καιρό μετά,  ένα άλλο στοιχείο του αγνοούμενου νέου εντοπίστηκε σε διαφορετικό  χώρο. Το σακβουαγιάζ  του με τα προσωπικά του έγγραφα … Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της οικογένειας του και των Αρχών, δεν βρέθηκε ούτε ίχνος του. Η  μητέρα του πέθανε από τον καημό της,  χωρίς να μάθει τι του συνέβη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.gr.

«Όταν ακούμε ειδήσεις όπως ο εντοπισμός του σκελετού του τουρίστα Στήβεν Κουκ ή ενός άλλου σκελετού στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι, ξυπνάνε μνήμες, γιατί είναι μια ανοιχτή πληγή η εξαφάνιση του Αλέξη στην οικογένεια μας. Ξυπνά όμως και η ελπίδα. Αν χτυπήσει τώρα ένα τηλέφωνο και μάθω κάτι τόσο δυσάρεστο για τον άνθρωπο μας, θα πω και ευχαριστώ, γιατί θα μάθω την αλήθεια» είχε πει τότε ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.

«Είμαι μισός όλα αυτά τα χρόνια γιατί μου λείπει ο αδελφός μου. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Ο πατέρας μας γέρασε πια, είναι άρρωστος αλλά ακόμα περιμένει για ένα σημάδι του…  Η μητέρα μας  μαράζωνε, ώσπου πέθανε από τον καημό της χωρίς να πάρει μια απάντηση για την τύχη του» είχε εξομολογηθεί στη συνέχεια.

Ο Αλέξης Κεφαλογιάννης

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης έδωσε το όνομα του αδερφού του στη μοναχοκόρη του, Αλεξία.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom