Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηRUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023

RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023

Οργανωτική σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης για το «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου

 

Στις 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 10η συνεχή χρονιά η επιτυχημένη γιορτή  του αθλητισμού και του πολιτισμού  «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023».Οι αγώνες επανέρχονται στην αρχική τους διαδρομή, στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Κρήτης, το ΣΕΓΑΣ -ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης καιτο Δήμο Ηρακλείου. Για την οργάνωση και προετοιμασία της μεγάλης γιορτής   πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ευρεία σύσκεψηπου συγκλήθηκε από τον ΑντιπεριφερειάρχηΑθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη καισυμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, καθώς οι: από το Δήμο Ηρακλείου ΔημήτρηςΤσιράκος, από το  ΣΕΓΑΣ – ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης  ΠαναγιώτηςΑντωνακάκης και Μάρκος Καλούδης, από την Τροχαία Ηρακλείου ο Διοικητής Αστυνόμος Β’ Στέλιος Καρακούδης, από το  Λιμενικό Σώμα ο Αντιπλοίαρχος Γιώργος Παττακός,από το Ε.Κ.Α.Β. ο Διευθυντή Κρήτης Νίκος Γιαννακουδάκης, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό οΣταύρος Δουκιαντζάκης και από τοΣύνδεσμο Κριτών Στίβου οΓιώργος Μυρωνάκης.

Κοινό μήνυμα των διοργανωτών είναι μικροί και μεγάλοι να συμμετάσχουν τρέχοντας και βαδίζοντας στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ήπια άθληση και την ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα τοπρόγραμμα της φετινής διαδρομής του «RUNGREECE» διαδρομή είναι το εξής:ηεκκίνηση δίνεται στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης (μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης) και συνεχίζεται στην Πλατεία Νικηφόρου Φωκά- 25ης Αυγούστου (πεζόδρομος) – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Νεάρχου – Συμβολή Νεάρχου και Δουκός Μποφώρ ( σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)- Στροφή γύρω από το σιντριβάνι – Νεάρχου – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Παραλιακή Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου – Αρχ. Μακαρίου- Νικολάου Πλαστήρα- Συμβολή Νικολάου Πλαστήρα με τις οδούς Έβανς και Πεδιάδος (Πύλη Ιησού – καινούργια πλατεία) – Πλατεία  Κύπρου – Χαρ. Τρικούπη – Λεωφόρος Δημοκρατίας. Ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Ελευθερίας, στη συμβολή της Λεωφόρου Δημοκρατίας με τις οδούς Πεδιάδος – Αβέρωφ και Ανεμογιάννη. Ο παιδικός αγώνας θα εκκινήσει και θα τερματίσει στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom