Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022
spot_img
ΑρχικήLifestyleΡένα Κουμιώτη: Πέθανε ο γιος της Νίκος Σαββίδης

Ρένα Κουμιώτη: Πέθανε ο γιος της Νίκος Σαββίδης

Βαρύ πένθος για την σπουδαία τραγουδίστρια του νέου κύματος, Ρένα Κουμιώτη αφού πριν από λίγες μέρες πέθανε ο γιος της, Νίκος Σαββίδης.

Ο γιος της τραγουδίστριας, Ρένας Κουμιώτη, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 61 ετών προδομένος από την καρδιά του. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, η ίδια δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του γιου της, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της Ρένας Κουμιώτη και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, ένας από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού. Ο έρωτάς τους, μεγάλος εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι τότε σε μικρή ηλικία, παντρεύτηκε και απέκτησε τον γιο του, Νίκο. Μάλιστα τα πρώτα χρόνια το ζευγάρι τα πέρασε στην περιοχή του Ελληνικού, όπου είχαν αποκτήσει το πρώτο τους σπίτι. Ωστόσο ύστερα από δύο χρόνια χώρισαν.

«Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται προτού μπλεχτώ με το τραγούδι. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό Γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε. Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια – να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο «δύο» τις χάλαγα τις σχέσεις μου.

Μόνο ο δεύτερος γάμος μου στην Αμερική, όπου πήγα το ’74 ως τραγουδίστρια πια, διήρκεσε πολύ παραπάνω. Χώρισα, λοιπόν, αφού ένιωσα ότι δεν μου πήγαινε αυτός ο άνθρωπος. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ούτε έρωτας, ούτε αυτές οι βλακείες. Δεν κρατήσαμε καμιά επαφή. Σήμερα, και να τον δω στον δρόμο, δεν θα τον γνωρίσω. Εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου και τα δυο εγγόνια μου» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της στη Lifo η Ρένα Κουμιώτη.

Πηγή: newsit.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom