Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήΠολιτικήΡατσιστικές αθλιότητες Βελόπουλου για Μόρια: Ζητάει να ανοίξουν Μακρόνησος – Γυάρος

Ρατσιστικές αθλιότητες Βελόπουλου για Μόρια: Ζητάει να ανοίξουν Μακρόνησος – Γυάρος

Δεν έχασε ευκαιρία ο πρόεδρος της ακροδεξιάς «Ελληνικής Λύσης» και με αφορμή την φωτιά στη Μόρια προχώρησε σε ένα ακόμα ρατσιστικό και φασιστικό παραλήρημα.

«Υποχρέωση…»

«Να μεταφερθούν όλοι στη Μακρόνησο και στην Γυάρο. Όλοι μα όλοι οι λαθρομετανάστες και από εκεί να απελαθούν τάχιστα. Και μάλιστα θεωρώ ότι στην Αριστερά είναι φιλάνθρωποι και ως ιδεολόγοι δεν θα πουν «όχι» να μεταφερθούν οι άνθρωποι ας πούμε σε αυτές τις περιοχές» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μάλιστα υπερέβη εαυτόν ο Κυριάκος Βελόπουλος βαφτίζοντας το ρατσιστικό και εμφυλιοπολεμικό δηλητήριο που διοχετεύει στην κοινωνία μέσω των «πολιτικών θέσεών» του, ως «υποχρέωση της Ελλάδας»!

«Θεωρώ υποχρέωση της Ελλάδας να μεταφερθούν όλοι αυτοί στα ακατοίκητα νησιά. Είναι μια παροδική κατάσταση η Μακρόνησος και η Γυάρος. Δεν έχουμε δυστυχώς δομές και υποδομές. Και από εκεί και πέρα επειδή έχουμε κάνει μια ολόκληρη μελέτη εμείς, προτείνουμε -αυτή είναι η μελέτη που την δίνουμε και δωρεάν- να την δώσουμε στην κυβέρνηση για να κάνει δομές σε ακατοίκητα νησιά» σημείωσε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στοχοποιώντας για ακόμα μια φορά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους κατηγόρησε ότι «απέτρεψαν να σβηστεί η φωτιά. Απέτρεψαν τους πυροσβέστες από το να σβήσουν τη φωτιά».

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom