Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021
12.4 C
Crete
Αρχική Κρήτη Rapid test στο ΚΕΣΥ Ηρακλείου

Rapid test στο ΚΕΣΥ Ηρακλείου

Μία από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) και πραγματοποιήθηκαν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), στο προσωπικό του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Νομού Ηρακλείου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από γραπτό αίτημα –  παράκληση της Προϊσταμένης του Κέντρου μας Κας  Ελένης Μαράκη προς την Κα Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κα Μπορμπουδάκη Ελένη.

1

Το αίτημα αυτό προέκυψε ως επιβεβαιωτική πράξη για την ορθή εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας του προσωπικού και των επισκεπτών του Κέντρου καθώς και όλων των ρυθμίσεων που εφάρμοσε η διεύθυνση του Κέντρου σχετικά με την μειωμένη προσέλευση του προσωπικού, της εργασίας κατόπιν ραντεβού με το κοινό και τηλεεργασίας σε θέματα υποστήριξης παιδιών, γονέων κι εκπαιδευτικών.

2

Στη διαδικασία συμμετείχε και υποβλήθηκε στο τεστ όλο το προσωπικό του Κέντρου, εκτός ελαχίστων που βρίσκονται σε άδεια. Στο σύνολό τους τα Τεστ, έδειξαν αρνητικά αποτελέσματα επιβραβεύοντας όλους μας για την αποτελεσματικότητα με την οποία τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες αρχές αλλά κι ενθαρρύνοντάς μας να συνεχίσουμε .

Το ΚΕΣΥ Ν. Ηρακλείου , ευχαριστεί θερμά την Κα Διοικήτρια  της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας, αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονική περίοδο που διανύουμε, για την πολύτιμη συμβολή της στην υποστήριξη του έργου μας.

Πηγή: cretalive.gr

- Advertisement -

Stay Connected

16,985ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
61,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επικαιρότητα

Newsroom