Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήLifestyle«Ραγίζει καρδιές» η Φωτεινή Δάρρα: «Έφυγες εσύ μάνα και την ίδια στιγμή...

«Ραγίζει καρδιές» η Φωτεινή Δάρρα: «Έφυγες εσύ μάνα και την ίδια στιγμή γνώρισα ένα αγόρι»

Η Φωτεινή Δάρρα λίγες ώρες μετά τον τελικό του J2US και την υποδοχή του νέου έτους, έκανε τον προσωπικό της απολογισμό στο instagram για τη χρονιά που έφυγε.

Όπως παραδέχεται η ίδια, ο θάνατος της μητέρας της ήταν μια μεγάλη απώλεια από τη ζωή της, σε μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία όμως γνώρισε τον Πάνο Τριανταφύλλου με τον οποίο εκτός από ντουέτο στο J2US, έχτισαν και μια νέα δυνατή φιλία.

«Το 2022 μου χάρισε πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Επαγγελματικές και οικογενειακές. Όμως… Το 2022 έφυγες εσύ μάνα….Της τραγουδούσα κάθε φορά που ήμουν στο πλευρό της. Δεν ξέρω αν με άκουγε. Ξέρω ότι με άκουγε. Την ίδια στιγμή γνώρισα ένα καλό αγόρι, με καθαρά μάτια και βαθιά αληθινή φωνή. Αρχίσαμε να τραγουδάμε μαζί. Του μίλησα για την αλήθεια της ερμηνείας, κεντήσαμε μαζί την κάθε λέξη για 4 περίπου μήνες.

Τραγουδήσαμε αληθινά μεγάλα τραγούδια. Δεν με απογοήτευσε ποτέ. Κέρδισε την αγαπη του κόσμου άλλα κυρίως την αληθινή εκτίμηση και την αναγνώριση του ήθους και του ταλέντου του. Κατάφερε να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι. Φως που τα κάνει όλα να φαίνονται ξεκάθαρα, όπως μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα. Εύχομαι το σύνολο αυτής της κοινωνίας να αντέχει κάποτε την ομορφιά της μοναδικότητάς του», έγραψε, μεταξύ άλλων η Φωτεινή Δάρρα στο instagram.

Φωτεινή Δάρρα – Δες αναλυτικά την ανάρτησή της:

Πηγή: tlife.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom