Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021
10.1 C
Crete
Αρχική Business Προσοχή! Διαγωνισμοί μούφα από Σούπερ μάρκετ, μέσω social media

Προσοχή! Διαγωνισμοί μούφα από Σούπερ μάρκετ, μέσω social media

- Advertisement -

Την προσοχή των πελατών εφιστά με ανακοίνωσή της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζει,

«Τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα ψευδούς πληροφόρησης για διενέργεια διαγωνισμών και προωθητικών ενεργειών από την εταιρεία μας.  Τα κρούσματα που έχουν σημειωθεί αφορούν σε μηνύματα μέσω κοινωνικών δικτύων», προσθέτει.

Και ζητά από τους πελάτες προσοχή, τονίζοντας ότι:

«όταν δέχεστε προσκλήσεις για συμμετοχή σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες ή διαγωνισμούς, διαβάζοντας με προσοχή τους όρους πριν την αποδοχή τους. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλες οι ενέργειές μας αναρτώνται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, την ψηφιακή εφαρμογή για smartphones (My market app), τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα, εντός του εκάστοτε καταστήματος του δικτύου μας καθώς και στο φυλλάδιο τακτικών προσφορών και μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω των παρακάτω διευθύνσεων: My market

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί πελάτες,

Τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα ψευδούς πληροφόρησης για διενέργεια διαγωνισμών και προωθητικών ενεργειών από την εταιρεία μας.  Τα κρούσματα που έχουν σημειωθεί αφορούν σε μηνύματα μέσω κοινωνικών δικτύων. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας όταν δέχεστε προσκλήσεις για συμμετοχή σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες ή διαγωνισμούς, διαβάζοντας με προσοχή τους όρους πριν την αποδοχή τους. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλες οι ενέργειές μας αναρτώνται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, την ψηφιακή εφαρμογή για smartphones (My market app), τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα, εντός του εκάστοτε καταστήματος του δικτύου μας καθώς και στο φυλλάδιο τακτικών προσφορών.

- Advertisement -
- Advertisement -

Stay Connected

16,985ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,458ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
61,453ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -