Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΠροειδοποίηση Μαρουσάκη: Θα ρίξει πάνω από 70 τόνους νερό

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Θα ρίξει πάνω από 70 τόνους νερό

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας μας. Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας μας. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εφιστά την προσοχή καθώς μέσα στις επόμενες ώρες θα πέσουν ακόμη και πάνω από 70 τόνοι νερού ανά στρέμμα!

Σύμφωνα με ανάρτηση του

Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνεται με χρονικό βήμα τριώρου ο όγκος νερού που αναμένεται να πέσει σε περιοχές της χώρας μας από αύριο τα ξημερώματα μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής περίπου. Στο πάνω μέρος του χάρτη υπάρχει η ένδειξη για την ημέρα και την ώρα όπου ισχύει η πρόγνωση και στο κάτω μέρος του χάρτη η χρωματική κλίμακα σε χιλιοστά.

Τονίζεται ότι 1 χιλιοστό αντιστοιχεί σε χίλια λίτρα νερού ή έναν τόνο ανά στρέμμα. Εντυπωσιακό για την εποχή ότι βλέπουμε σε αρκετές περιοχές να τερματίζει η κλίμακα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν περιοχές όπου θα δούμε ενδεχομένως και πάνω από 70 τόνους νερού ανά στρέμμα! Οι τιμές αυτές οδηγούν σε εξαιρετικά επικίνδυνες καταστάσεις λόγω πλημμυρών ή και καταστροφών από χαλάζι κτλ.

Για τον λόγο αυτό έκρινα απαραίτητο να δώσω ελεύθερα τα αποτελέσματα από το μετεωρολογικό μας μοντέλο που χρησιμοποιούμε στον τηλεοπτικό μας σταθμό OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι για το επικίνδυνο της κατάστασης.

Ενημερωθείτε και ενημερώστε!

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom