Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΤεχνολογίαΠώς θα σβήσετε σωστά όλα σας τα δεδομένα από το iPhone

Πώς θα σβήσετε σωστά όλα σας τα δεδομένα από το iPhone

Το iPhone 13 έρχεται με αρκετούς χρήστες να μπαίνουν τη διαδικασία αλλαγή του κινητού τους.

Για το λόγο αυτό, πρέπει να διαγράψουν όλα τα αρχεία τους για να πουλήσουν τη συσκευή για να προχωρήσουν στην αναβάθμισή της.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε όσα πρέπει να κάνετε για να διαγράψετε όλα σας τα αρχεία με ασφάλεια.

Βήμα 1: Απαλλαχτείτε από την “Εύρεση iPhone μου”
-Απενεργοποιήστε την εφαρμογή “Εύρεση iPhone μου” πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις>”Λογαριασμός”>Εύρεση και πατήστε τον διακόπτη, μαζί με την “κοινοποίηση τοποθεσίας”.

-Οποιεσδήποτε ασύρματες Bluetooth συσκευές έχετε αφαιρέστε τες από το μενού του bluetooth.

-Απενεργοποιήστε το iMessages

Βήμα 2: Αποσυνδέστε το Apple ID
-Πηγαίνετε Ρυθμίσεις>”Το όνομά σας”> Αποσύνδεση (κάτω-κάτω)

-Βάλτε τον κωδικό σας

-Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να κρατήσετε κάποιο αντίγραφο των δεδομένων σας στο παρόν iPhone. Σαφώς υποθέτουμε πως έχετε πραγματοποιήσει ήδη το backup είτε offline μέσω iTunes είτε στο iCloud, δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε.

-Πατήστε την “Αποσύνδεση” και ξανά στο μήνυμα που θα εμφανιστεί αμέσως μετά

Βήμα 3: Ετοιμαστείτε για διαγραφή δεδομένων
-Αφαιρέστε τη SIM κάρτα από το παλιό σας iPhone

-Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις>Γενικά>Επαναφορά> Περιεχόμενο και Ρυθμίσεις και επιλέξτε «Σβήσιμο δεδομένων και ρυθμίσεων».

-Eπιβεβαιώστε ότι θέλετε να σβήσετε τη συσκευή βάζοντας τον κωδικό του Apple ID σας.

-Περιμένετε λίγο μέχρι να σβηστούν τα δεδομένα.

-Είστε έτοιμοι να πουλήσετε το iPhone σας, χωρίς το άγχος ότι αφήσατε πίσω προσωπικά σας δεδομένα.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom