Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΠολιτιστικές παραστάσεις από το Σύλλογο Διάδοσης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής «Παραδοσιακό...

Πολιτιστικές παραστάσεις από το Σύλλογο Διάδοσης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο σύλλογος διάδοσης ελληνικών παραδοσιακών χορών και μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού» και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν, με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, τρεις πολιτιστικές παραστάσεις στο ανοικτό θέατρο «πύλη Βηθλεέμ».

Την Τρίτη 26 & την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση με τίτλο «Η ωραία του κουρέα», κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου παραγωγής του έτους 1969 και σκηνοθεσίας του Ντίνου Δημόπουλου. Την κωμωδία παρουσιάζουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του συλλόγου υπό την σκηνοθεσία του Δομίνικου Ταβερναράκη. 

Η γενική επιμέλεια των παραστάσεων ανήκει στην Μαρία Τριτσάρη και στους Λευτέρη & Ειρήνη Κουγιουμουτζή.

Στις βραδιές του Εργαστηρίου στις , 26 & 27 Ιουλίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς την Περιφέρεια Κρήτης για την συνδιοργάνωση και τον κύριο Φασουλάκη Κωνσταντίνο για την σημαντική συμβολή τους, τον Δήμο Ηρακλείου που μας φιλοξενεί στο ανοικτό θέατρο «πύλη Βηθλεέμ» και φυσικά τα μέλη του Εργαστηρίου που υπερέβησαν εαυτόν και με χαρά δέχθηκαν να συμμετέχουν στις παραστάσεις αυτήν την δύσκολη περίοδο σε μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom