Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΠολιτικό Γραφείο στην Κίσαμο από τον Βασίλη Διγαλάκη

Πολιτικό Γραφείο στην Κίσαμο από τον Βασίλη Διγαλάκη

Στη λειτουργία Πολιτικού Γραφείου στην Κίσαμο προχωρά ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Βασίλης Διγαλάκης.

Τα εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου, που στεγάζεται στο κέντρο της Κισάμου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 121 (στον 1ο όροφο), θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 19:00.

Σε δήλωσή του, ο κ. Διγαλάκης σημειώνει: «Με τις Κισαμίτισσες και τους Κισαμίτες έχουμε ήδη μία τακτική επικοινωνία, που έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη. Είναι μία επικοινωνία αμφίδρομη, μια επικοινωνία ουσίας, με στόχο την εκατέρωθεν ενημέρωση και συνεργασία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής της Κισάμου. Η λειτουργία Πολιτικού Γραφείου στην Κίσαμο, που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων μετά τα Χανιά, έρχεται να ενισχύσει αυτή την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους πολίτες της δυτικής πλευράς του Νομού μας. Πλέον, με τη λειτουργία του Πολιτικού Γραφείου, θα έχω τη δυνατότητα να επισκέπτομαι σε τακτικότερη βάση την Κίσαμο, έναν τόπο με πολύ μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες, προκειμένου, να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, τους θεσμικούς φορείς, την τοπική Εκκλησία και τους πολίτες, για την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής».

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom