Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚόσμοςΠόλεμος Ισραήλ: Βρέθηκε νέο τούνελ και εργαστήριο κατασκευής όπλων κάτω από τέμενος

Πόλεμος Ισραήλ: Βρέθηκε νέο τούνελ και εργαστήριο κατασκευής όπλων κάτω από τέμενος

Δεν λένε να σταματήσουν οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα και αυτό το οποίο φαίνεται είναι ότι ακόμη ένα προπύργιο της Χαμάς έχει πέσει, στα νότια της πόλης. Ο στρατός λέει ότι θα χρειαστεί ακόμη 72 ώρες μέχρι να εξαλείψει πλήρως τα μέλη της Χαμάς και στη συνέχεια να τοποθετήσει εκρηκτικά για να καταστρέψει οποιαδήποτε υποδομή της οργάνωσης βρίσκεται εκεί.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της ΕΡΤ στο Ισραήλ, Γιώργο Σιδέρη, οι ισραηλινές δυνάμεις υποστηρίζουν ότι εντόπισαν και ήδη έχουν καταστρέψει εργαστήριο ρουκετών της Χαμάς, αλλά και ένα αρχηγείο το οποίο βρισκόταν κάτω από τέμενος. Την ίδια ώρα, οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν την επίθεση στον κεντρικό ιστό της Γάζας. Σύμφωνα με ανακοίνωση, τρεις διοικητές της Χαμάς σκοτώθηκαν από ισραηλινό βομβαρδισμό στη βόρεια Γάζα.

Οι IDF λένε ότι πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον 250 στόχων της Χαμάς κατά τη διάρκεια της περασμένης ημέρας, συμπεριλαμβανομένων επιχειρησιακών στελεχών, εκτοξευτών πυραύλων και υποδομών.

Εν τω μεταξύ, εν μέσω της χερσαίας επιχείρησης, έφεδροι της ταξιαρχίας Harel βρήκαν μια κρύπτη όπλων στο σπίτι ενός μέλους των δυνάμεων Nukhba της Χαμάς και η 14η ταξιαρχία βρήκε έναν αντιαρματικό πύραυλο κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι ενός βρέφους, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, αναφέρουν οι IDF.

Πηγή: ertnews.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom