Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚόσμοςΠόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Συγκλονίζει πατέρας θύματος – «Ελπίζω να μην υπέφερε...

Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Συγκλονίζει πατέρας θύματος – «Ελπίζω να μην υπέφερε πολύ»

Σε παγίδα θανάτου της Χαμάς μετατράπηκε το μουσικό φεστιβάλ Supernova στις 7 Οκτωβρίου.

Οι μαχητές εισέβαλαν στο Ισραήλ και στον χώρο, όπου νέοι κυρίως άνθρωποι διασκέδαζαν, και άρχισαν να εκτελούν όποιον έβρισκαν σε κοινή θέα.

Ο 30χρονος Ντρορ είναι ένα από τα θύματά τους. Ο πατέρας του τον αναγνώρισε από το τατουάζ στο πόδι του, αφού οι Αρχές δεν του επέτρεψαν να τον δει ολόκληρο.

Ο νεαρός κατασκεύασε τις διακοσμήσεις του μουσικού φεστιβάλ και βρισκόταν εκεί ως εργαζόμενος και όχι ως επισκέπτης.

«Δολοφονήθηκε από τη Χαμάς, αυτούς τους Ναζί, τους τρομοκράτες που προκάλεσαν αυτή την καταστροφή»

Μάλιστα, εκείνο το «Μαύρο Σάββατο» είχε τελειώσει τη δουλειά του και είχε πάει για να ξεκουραστεί, στη γειτονική πόλη Ασκελόν. Οι διοργανωτές όμως τον κάλεσαν πίσω, καθώς υπήρχε μία βλάβη. Έτσι, επέστρεψε στο Supernova και δολοφονήθηκε όταν η Χαμάς εξαπέλυσε την επίθεση από τη Λωρίδα της Γάζας.

«Όταν τον βρήκαμε…»

«Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι στην ηλικία των 30 μόλις που ξεκινούσε τη ζωή του θα τον θάβαμε εδώ. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε απλά ελπίζω να μην υπέφερε πολύ κι ο θάνατός του να ήταν γρήγορος», δηλώνει συντετριμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του, Άινταν Μπαχάτ και προσθέτει ότι προσπαθεί πλέον «να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς τον γιο του».

Ο Ντρορ που δολοφονήθηκε από τους μαχητές της Χαμάς

Ο ίδιος περιγράφει τη στιγμή που αναγνώρισε τον Ντρορ και ξεσπά εναντίον των μαχητών της Χαμάς.

«Όταν τον βρήκαμε δεν με άφησαν να τον δω, απλά τον αναγνώρισα είχε ένα πολύ μεγάλο τατουάζ στο πόδι. Αυτό με άφησαν να το δω πριν τον κηδέψουμε. Δολοφονήθηκε από τη Χαμάς, αυτούς τους Ναζί, τους τρομοκράτες που προκάλεσαν αυτή την καταστροφή», λέει ο πατέρας του θύματος.

Ο Άινταν Μπαχάτ είναι κάτοικος του Κιμπούτς Μπέιτ Άλφα, κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία. Καθημερινά πηγαίνει στο μνήμα του Ντρορ, μαζί με τον σκύλο που είχε υιοθετήσει ο γιος του.

Όπως λέει, κρατάει ως θησαυρό την τελευταία ανάμνηση από τον Ντρορ, ένα ταξίδι στα Ιμαλάια. «Ήταν ένα απίθανο ταξίδι και κανείς μας δεν μπορούσε να γνωρίζει ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες του στιγμές, ο τελευταίος πολύτιμος χρόνος που θα έχω με τον μεγαλύτερο γιο μου», εξομολογείται.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom