Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτη"Ποδηλατοβόλτα" Αλληλεγγύης στον Αποκόρωνα από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

“Ποδηλατοβόλτα” Αλληλεγγύης στον Αποκόρωνα από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ πραγματοποίησε μεγάλη  με τη διαδρομή Κυανή Ακτή – Πλατανάκια – Στύλος – Νέο Χωριό – Άγιοι Πάντες – Πεμόνια – Φρες – Τζιτζιφές – Νίππος – Βρύσες – Γεωργιούπολη – Καβρός – Γεωργιούπολη – Βρύσες – Άγιοι Πάντες – Κάινα – Βάμος – Γαβαλοχώρι – Τζιβαράς – Καλύβες – Κυανή Ακτή, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείου του Δήμου Αποκορώνου. Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την αιγίδα του Δήμου Αποκορώνου. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους συμμετέχοντες ποδηλάτες για την προσπάθειά τους.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κο Καλογερή Νικόλαο και  την προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού Π.Ε. Χανίων κα Ζομπανάκη Αικατερίνη.

Επίσης, ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αποκορώνου κο Κουκιανάκη Χαράλαμπο και τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κο Κοτσιφάκη Αντώνη, καθώς χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση αυτής της δράσης, όπως και για την απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων και την προσφορά των έντυπων λευκωμάτων τουριστικής προβολής του Δήμου στους συμμετέχοντες ποδηλάτες. Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις Τοπικές Κοινότητες και τους κατοίκους του Δήμου Αποκορώνου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συλλογή τροφίμων, την υποδοχή και το κέρασμα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες.

Στο εγχείρημά μας αυτό αρωγοί ήταν ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, οι εθελοντές και οι χορηγοί που μας υποστηρίζουν και αποδεικνύουν έμπρακτα την αναγνώριση της προσφοράς του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων στην κοινωνία των Χανίων. Συγκεκριμένα, για την υποστήριξη της καθ’ όλη την προετοιμασία πριν και κατά τη διάρκεια της ΠοδηλατοΒόλτας ευχαριστούμε την εθελόντρια και καθηγήτρια φυσικής Αγωγής Γεωργία Νικηφοράκη. Τα βιβλιοπωλεία «Αναλώσιμο» και «Α4» για την εκτύπωση των αφισών. Επίσης, ευχαριστούμε τα σχολεία: “1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων” και το “Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Χανίων” και το Αθλητικό Σωματείο ατόμων με αναπηρίες “Αρίων”, για την παραχώρηση των διπλών ποδηλάτων. Ευχαριστούμε, τη συλλογικότητα «Ποδηλάτρεις» για τη συμμετοχή τους,  το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου και τον Ερυθρό Σταυρό, για την υγειονομική ασφάλεια που πρόσφερε εκείνη την μέρα.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Κ. Σφακιανάκη 13, 73135 Χανιά
Τηλ. 28210-87040, 28210-02120
Φαξ: 28210-87741
E-mail: chania@kethea-ariadni.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom