Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΠάτρα: Από μέρα σε μέρα το πόρισμα για την Τζωρτζίνα

Πάτρα: Από μέρα σε μέρα το πόρισμα για την Τζωρτζίνα

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να κατατεθεί το πιο σημαντικό πόρισμα, το οποίο αφορά στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας το ένα από τα τρία παιδιά που πέθαναν στην Πάτρα.

Οι εξελίξεις στη διερευνηθείσα υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, πρωτότοκης κόρης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές την εβδομάδα που διανύουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, θα αρχίσουν να «ξεδιπλώνονται» τα πραγματικά στοιχεία όσων ασχολούνται, από πλευράς Πολιτείας, αλλά και της κατηγορουμένης με την υπόθεση.

Το πόρισμα Μπουζιάνη

Εντός της εβδομάδας φέρεται να είναι έτοιμος να καταθέσει στις Αρχές την έκθεσή του ο ιατροδικαστής Αθηνών, Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος τηρεί – καιρό τώρα – σιγή ιχθύος και το πόρισμά του θα έχει βαρύνουσα σημασία, αφού πρόκειται για το μόνο επίσημο κρατικό λειτουργό, που θ’ αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού από την Πάτρα, στο Νσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Από την έκθεσή του θα κριθεί, εν πολλοίς, η αντοχή του κατηγορητηρίου που βαραίνει την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και το αν τελικά καταθέσει το αίτημα για αποφυλάκιση ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»,  οι τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχουν διαπιστώσει ουσιώδη κενά και αναπάντητα ερωτηματικά για την κεταμίνη.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom