Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Αρχική Κρήτη Παρέμβαση ΚΝΕ-ΚΚΕ έξω από την 5η Μεραρχία Πεζικού στα Χανιά

Παρέμβαση ΚΝΕ-ΚΚΕ έξω από την 5η Μεραρχία Πεζικού στα Χανιά

- Advertisement -

Κοινή παρέμβαση πραγματοποιήσαν εχτές το πρωί μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ έξω από την 5η Μεραρχία Πεζικού στα Χανιά διεκδικώντας άμεσα μέτρα προστασίας για όλους τους φαντάρους μέσα στα στρατόπεδα, να δοθούν όλες οι άδειες για τους φαντάρους.

Παράλληλα με τα συνθήματα και την παρέμβαση τους ανέδειξαν την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που θέλει να προχωρήσει σε αύξηση της θητείας, κατήγγειλαν την απαράδεκτη πολιτική που εφαρμόζει και το ΝΑΤΟ που έχει μετατρέψει το νησί μας σε ορμητήριο, αφού πρόσφατα έγινε και πρόβα πολέμου με το αεροπλανοφόρο  στο νησί μας. Έκαναν αισθητό το αμέριστο ενδιαφέρον του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα προβλήματα που βιώνουν τα στελέχη και οι στρατευμένοι που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με σύνθημα «Μέτρα προστασίας της υγείας σε στρατόπεδα και όχι δαπάνες για ΝΑΤΟ- ΕΕ», οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απαίτησαν εδώ και τώρα να παρθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας μέσα στα στρατόπεδα ( εμβολιασμοί, απολύμανση χώρων, ) και να σταματήσουν οι δαπάνες του κράτους για τους πολεμικούς μηχανισμούς.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού δίνεται έξω από το  Ναύσταθμο Κρήτης στα Χανιά την Παρασκευή 16/4, στη 1.30 μ.μ.

Πηγή: cretalive.gr

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -