Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήMediaΠαρασκευή Κερασιώτη: Όχι μόνο επιστρέφει στο GNTM, αλλά φτάνει και στον τελικό!-...

Παρασκευή Κερασιώτη: Όχι μόνο επιστρέφει στο GNTM, αλλά φτάνει και στον τελικό!- Βίντεο

Φουντώνουν ολοένα και περισσότερο οι φήμες για την επάνοδο της Πατρινής τσιγγάνας, Παρασκευής Κερασιώτη στο GNTM, και πλέον δεν μιλάμε απλά για επιστροφή, αλλά φαίνεται πως η Παρασκευή θα φτάσει μέχρι και στον τελικό! Η αποχώρησή της προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όπου δεν τα κατάφερε στην υποβρύχια φωτογράφηση μέσα στην πισίνα λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισε με τον αναπνευστήρα.


Ωστόσο η όμορφη τσιγγάνα από την αποχώρησή της και έπειτα, δεν έχει κάνει εμφάνιση ούτε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ούτε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή όπως συνηθίζεται με όσους αποχωρούν. Κάτι το οποίο δίνει αφορμές σε πολλούς να μιλούν για πιθανή επιστροφή της στο παιχνίδι.

Στις ίδιες φήμες, «φωτιά» βάζουν και τα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχόπουλος σχολιάζοντας την Τρίτη το βράδυ το GNTM. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ξέρει την τελική τριάδα του GNTM, η οποία αποτελείται από δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Όσον αφορά το κορίτσι, είπε στους followers του με σιγουριά ότι δεν μπορούν να βρουν ποια είναι -πιθανότατα επειδή είναι κάποια που δεν βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι αυτή την περίοδο.

Αυτό που έδωσε το έναυσμα για να υπονοηθεί το όνομα της Παρασκευής ήταν το τρίτο story που ανέβασε ο Τάσος λέγοντας «Τι μέρα είναι σήμερα; Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη,…», κλείνοντας με νόημα το μάτι όταν έπρεπε να πει «Παρασκευή». Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει επεισόδιο δεύτερης ευκαιρίας για όσους έχουν αποχωρήσει και το μόνο που απομένει είναι η επιβεβαίωση για το αν θα φτάσει μέχρι τον τελικό η Παρασκευή.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom