Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕκκλησίαΠανηγυρίζει ο Ιερός Μοναστηριακός Ναός της Παναγίας Μυριοκεφάλων

Πανηγυρίζει ο Ιερός Μοναστηριακός Ναός της Παναγίας Μυριοκεφάλων

Την 7η και 8η Σεπτεμβρίου 2020, κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει «το Γενέθλιον της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας», πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Μοναστηριακός Ναός της Παναγίας Μυριοκεφάλων, τον οποίο ανήγειρε, στις απαρχές του 11ου αιώνα, η μεγάλη μορφή της Αγιοτόκου Κρήτης μας, ο Όσιος πατήρ ημών Ιωάννης ο Ξένος, όπου και φυλάσσεται ως πανίερο θησαύρισμα της Τοπικής μας Εκκλησίας η περίπυστη Ιερά Εικόνα της Παναγίας Αντιφωνητρίας.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Γενεθλίου της Θεοτόκου Μυριοκεφάλων Σας προσκαλεί στην Ιερά Πανήγυρη της Παναγίας μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

1 ΕΩΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

6.30 μ.μ.: Ο Εσπερινός.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

7.00 μ.μ.: Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.

9.30 μ.μ.: Η Ιερά Παράκλησις της Παναγίας.

ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.

Σημείωση: Κατά την προσέλευση και παρουσία των πιστών στους χώρους της Ιεράς Μονής Μυριοκεφάλων παρακαλούμε θερμά να τηρούνται όλες οι υγειονομικές διατάξεις που έχει θεσπίσει η Ελληνική Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom