Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΠανεπιστήμιo Κρήτης: Η Πρυτανεία για τις αλλαγές στις εξετάσεις

Πανεπιστήμιo Κρήτης: Η Πρυτανεία για τις αλλαγές στις εξετάσεις

Με εναλλακτική μέθοδο και χωρίς φυσική παρουσία θα διεξαχθούν οι εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας:

«Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Πολιτική Προστασία για το Ηράκλειο Κρήτης, απαγορεύεται κάθε είδους συνάθροιση πολιτών άνω των 9 ατόμων τόσο σε δημόσιο όσο και ιδιωτικό χώρο.

Κατά συνέπεια, όταν δεν πληρείται η ανωτέρω προϋπόθεση από την 1/9/2020 έως και τις 14/9/2020, οι επαναληπτικές εξετάσεις δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία. Οι διδάσκοντες δύνανται να επιλέξουν εναλλακτική μέθοδο διεξαγωγής των εξετάσεων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Νεότερες ενημερώσεις για την διεξαγωγή των εξετάσεων θα υπάρξουν από τις Γραμματείες των Τμημάτων που επηρεάζονται από τα μέτρα. Σημειώνεται ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει λάβει μέχρι σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από την πολιτεία».

Υπενθυμίζεται ότι στο τμήμα Φυσική και το τμήμα Υπολογιστών εμφανίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και έγιναν όλες οι σχετικές ενέργειες που προβλέπονται όπως απολύμανση χώρων.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom