Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚοινωνίαΠανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα σημερινά θέματα πανελληνίων ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα σημερινά θέματα πανελληνίων ΓΕΛ

Λίγο μετά τις 10 π.μ. το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές των ΓΕΛ στις πανελλήνιες 2022.

Ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 10 π.μ.  από το υπουργείο Παιδείας τα θέματα στα μαθήματα Μαθηματικών, Αρχαίων και Βιολογίας που γράφουν σήμερα, 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις πανελλήνιες 2022 βάζοντας τέλος στην αγωνία μαθητών, γονέων αλλά και καθηγητών.

Δείτε τα θέματα των Αρχαίων ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα Βιολογίας ΕΔΩ

Προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται σε Λατινικά (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ), Χημεία (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ) Πληροφορική (Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ) και ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, με Ιστορία (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ), Φυσική Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, Οικονομία (Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ).

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Για πρώτη φορά, οι συντελεστές βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκαν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγονός που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε διαφορές στον υπολογισμό των μορίων.

Τι απαγορεύεται

Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2022, απαγορεύεται να έχουν μαζί τους στην αίθουσα: βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Κ.Ε.Ε. ή της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

Για τον έλεγχο στις αίθουσες, υπεύθυνοι είναι οι επιτηρητές.

Τι επιτρέπεται

Οι υποψήφιοι σις πανελλήνιες 2022 επιτρέπεται να έχουν μαζί τους στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό.

Το μολύβι, γενικά, δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom