Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηPanellenic Airlines: Ο Όμιλος Καράτζη κάνει το μεγάλο "Μπαμ" με αεροπορική εταιρία...

Panellenic Airlines: Ο Όμιλος Καράτζη κάνει το μεγάλο “Μπαμ” με αεροπορική εταιρία στο Ηράκλειο

Η εταιρεία ήδη βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του πρώτου της αεροσκάφους

Στην ίδρυση αεροπορικής εταιρείας προχώρησε ο Όμιλος Καράτζη, επιχειρώντας στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης, να εκμεταλλευτεί την γεωμετρική αύξηση του ενδιαφέροντος για ιδιωτικές πτήσεις, λόγω κορωνοϊού.

Το όνομα της εταιρίας είναι Panellenic Airlines, εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου είναι και τα κεντρικά γραφεία του ομίλου και ήδη βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης του πρώτου της αεροσκάφους, που είναι Cessna Citation Bravo και το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση των ελέγχων, προκειμένου να πετάξει στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” και να ενταχθεί στον στόλο της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του money-tourism.gr στο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρίας, είναι η απόκτηση τριών αεροσκαφών, για ιδιωτικές πτήσεις, με την έναρξη της επιχειρησιακής λειτουργίας της,  να αναμένεται στις αρχές του 2021, ίσως και νωρίτερα, εντός του 2020. Παράλληλα, η εταιρία βρίσκεται στην διαδικασία της στελέχωσης, με την πρόσληψη κυβερνητών και συγκυβερνητών να έχει προτεραιότητα και να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Cretaliveο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Αντώνης Καράτζης επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “ο Όμιλος Καράτζη με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας έρχεται να καλύψει με την ίδρυση της νέας αεροπορικής εταιρείας το κενό και την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για τις ιδιωτικές πτήσεις, κενό που ενισχύθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού”. 

 

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom