Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήLifestyle«Πάγωσε» η Κάτια Δανδουλάκη με τον Γιώργο Γεροντιδάκη στις Άγριες Μέλισσες

«Πάγωσε» η Κάτια Δανδουλάκη με τον Γιώργο Γεροντιδάκη στις Άγριες Μέλισσες

Λίγο πριν την πρεμιέρα των Άγριων Μελισσών, η Κάτια Δανδουλάκη πέρασε το κατώφλι του Πρωινό και μίλησε με την Φαίη Σκορδά για όλα όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες φέτος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη φορά, από εδώ και πέρα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα και πολύ πιο έντονα. Σκεφτόμουν μέσα μου τι άλλο θα γίνει; Γίνονται. Υπάρχουν διαδρομές όλων των ηρώων που είναι στα κόκκινα μέχρι να κλείσει η πρώτη σεζόν».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, είχαν όσα εξομολογήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη για την πρώτη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη στις Άγριες Μέλισσες. Η ίδια δεν τον αναγνώρισε, παρά το γεγονός ότι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Βέρα στο Δεξί. Όταν συνειδητοποίησε ποιος είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης, έμεινε άφωνη.

«Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη έχουμε βρεθεί στη Βέρα στο Δεξί, τότε ήταν μωρό. Είχα να τον δω από τη Βέρα στο Δεξί. Να δεις τι έπαθα, δεν επιτρέπεται. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τέτοιο καιρό πέρυσι, κι έβλεπα τα αγόρια που βάφονταν και λέω «Ποιος είναι αυτός ο νέος»; Μου είπαν, αλλά ούτε τότε το συνέδεσα, γιατί ήταν ένα παιδάκι και είδα έναν άντρα. Η αλλαγή του Γιώργου στα μάτια μου ήταν…

Μια φίλη μου είπε «έχετε ξανασυνεργαστεί» και λέω «όχι καλέ, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί». Όταν τον ρώτησα τον Γιώργο «έχουμε συνεργαστεί;», μου λέει «ήμουν τότε…». Του λέω «έλα να σου δώσω μια κανονική αγκαλιά παιδάκι μου»!», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom