Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΟρκίστηκαν οι νεοδιόριστοι καθηγητές στο Ηράκλειο

Ορκίστηκαν οι νεοδιόριστοι καθηγητές στο Ηράκλειο

Σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 η ορκωμοσία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Εμ. Καρτσωνάκη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του και την αισιοδοξία του για καλή σταδιοδρομία στο λόγο που απηύθυνε προς τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς.

Τους νεοδιόριστους καλωσόρισε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Ι. Καραγιαννίδης, ο οποίος στο χαιρετισμό του, πριν την διεξαγωγή της ορκωμοσίας, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του με την οποία υποδέχεται τις νέες και τους νέους συναδέλφους που διορίστηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, τονίζοντας παράλληλα το δύσκολο αλλά και ιδιαιτέρως ελκυστικό έργο του εκπαιδευτικού το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Ο κ. Καραγιαννίδης διαβεβαίωσε παράλληλα πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα είναι αρωγοί στο νέο αυτό ξεκίνημα των συναδέλφων σε ό,τι χρειαστούν. Τέλος, αφού περιέγραψε το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών μέχρι την τοποθέτησή τους στις σχολικές μονάδες, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στην εκπαίδευση και εκπλήρωση όλων των στόχων και των προσδοκιών τους.

Πηγή: cretalive.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom