Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΟρίσθηκαν οι ημερομηνίες διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου–Ακτινοφυσικού...

Ορίσθηκαν οι ημερομηνίες διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου–Ακτινοφυσικού Ιατρικής

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι ορίσθηκαν οι ημερομηνίες διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου–Ακτινοφυσικού Ιατρικής, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Επίσης ορίσθηκαν οι ημερομηνίες διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου εκτός της περιοχής των  Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών είναι έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.          

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στη     Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων, Ηρώων Πολυτεχνείου 11 και στο τηλέφωνο 28213-44218.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom