Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΟλοκλήρωση Τουρνουά Beach Volley, 18 – 20 Αυγούστου στην Ιεράπετρα από το...

Ολοκλήρωση Τουρνουά Beach Volley, 18 – 20 Αυγούστου στην Ιεράπετρα από το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 20 Αυγούστου οι δράσεις που συνδιοργάνωσε το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τον Δήμο Ιεράπετρας, το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. και την αθλητική ομάδα ΓΕΙ. 

Οι δράσεις αθλητικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου, ξεκίνησαν την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 με το σφύριγμα του πρώτου ματς στο τουρνουά Beach Volley στην κατηγορία 14 – 21 ετών. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε το Σάββατο με τη συμπλήρωση 17 αγώνων και την ανάδειξη των Punishers ( Δημόκριτος Μπαριτάκης και Κωνσταντίνος Δασκαλάκης) ως νικητές στην κατηγορία 14 – 21 και τους Παλαίμαχους ΓΕΙ ( Πέτρος Πεδιαδίτης και Μάνος Ξυδιανός) στην κατηγορία 22+. 

Όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν ξεχώρισαν για το ήθος τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σεβόμενοι και κατανοώντας πλήρως τον σκοπό της διοργάνωσης. Σ’ αυτό το κλίμα συνέβαλλαν οι εθελοντές της δράσης, Αντώνης Χριστοδουλίδης, Γιάννης Αθανασάκης, Μανώλης Τερζάκης και Αντώνης Βαλαχής όπου ανέλαβαν το ρόλο της διαιτησίας καθώς και τα μέλη όλων των ομάδων που βοήθησαν στη γραμματεία. 

Μετά το πέρας των απονομών, που ανέλαβαν ο προπονητής Αντώνης Βαλαχής, ο  Μανώλης Τερζάκης και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ασπραδάκης, την σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντίνος Μπακάκος, ο οποίος άνοιξε τη συναυλία που ακολούθησε με τους:  Anser και τον Dj Twelve. Ο γνωστός στη Χιπ – Χοπ σκηνή τραγουδοποιός «Anser», ο οποίος έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του: «… προσέχω τι γράφω, γιατί ακούνε παιδιά», συμμετείχε αφιλοκερδώς στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του ΚΕΘΕΑ. Ξεχώρισε με τις ικανότητές του στη ροή του στίχου, τα μηνύματα των τραγουδιών του και την επικοινωνία με το κοινό του. Χαρακτηριστικό δείγμα το τραγούδι του «Η αγάπη περιμένει», οι στίχοι του οποίου μιλάνε για την αγάπη, την συγχώρεση και τις δεύτερες ευκαιρίες, ιδέες απόλυτα συνυφασμένες με  το έργο του ΚΕΘΕΑ και την ανάγκη όλων των μελών μιας οικογένειας για μια δεύτερη ευκαιρία.  

Οι δράσεις δεν θα μπορούσαν να έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς τη δημιουργία του γηπέδου από τον Δήμο Ιεράπετρας, με την βοήθεια του αντιδημάρχου κ Γεώργιου Ασπραδάκη και τη σημαντική βοήθεια του προπονητή της ΓΕΙ κ. Αντώνη Βαλαχή για το κομμάτι της διοργάνωσης. 

Υποστηρικτές καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά  και της συναυλίας, φροντίζοντας για την ασφάλεια όλων των αθλητών και των παρευρισκομένων, για άλλη μια φορά οι Εθελοντές Σαμαρείτες του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας.  

Χορηγοί όλης της διοργάνωσης ήταν: το Galaxy Hotel για τη διαμονή των μουσικών, το Ostria Resort and Spa για την μεταφορά τους, το Waikiki Coffee House και το μεζεδοπωλείο «Στσι Κουμπάρες» που κάλυψαν τη διατροφή τους, την κατασκευαστική Europlan, το Super Market Χαλκιαδάκης, τα φυτώρια Κρόνος, την DS Smith Cretan Hellas Α.Ε., τα Θερμοκήπια Κρήτης Α.Β.Ε., την κατασκευαστική εταιρεία Pylon Development, την LaserWorks για την προσφορά των μεταλλίων, το κατάστημα Papoutsothiki, την Electric Plan και την εταιρεία Αγροπηγή. 

Χορηγοί επικοινωνίας: Lato Fm, Ραδιοφωνικός Σταθμός Αγίου Νικολάου 104.4, Fonien,  εφημερίδα Ανατολή, Planet 90.6, Ηχώ FM,  Radio Vereniki, Radio Lasithi, Panic Radio, ραδιοφωνικό σταθμό Madness FM. 

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με Κωδικό (MIS 5045591) είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom