Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021
Αρχική Πολιτική Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά της, καρπό του έρωτά της με τον Μίνωα Μάτσα. Το πρωί της Πέμπτης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” και εκείνος δεν θα μπορούσε να μην της στείλει τις ευχές του.

“Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι με μία – θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον σύντροφό σας – πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος, αλλά και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Και με ένα πόνο τα διδυμάκια σας”, ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: “Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη”.

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να κάνει χιούμορ, λέγοντας χαρακτηριστικά στη μέλλουσα μανούλα: “Τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει το ένα με το Σύριζα και το άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω”.

Τότε, η Όλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε γέλια και απάντησε: “Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom