Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
ΑρχικήΠολιτικήΟικονόμου – Δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown

Οικονόμου – Δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι δεν θα επιβληθεί νέο lockdown. Ο Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απαντώντας ουσιαστικά στις φήμες και την αγωνία των πολιτών τόνισε ότι «δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown».

Ο κ. Οικονόμου μίλησε για μια στρατηγική ανάσχεσης της πανδημίας που έχει στόχο «να μείνουν ανοιχτές η οικονομία και η κοινωνία» αλλά και να σωθούν ανθρώπινες ζωές υπογραμμίζοντας ότι «οι απώλειες θα ήταν λιγότερες αν είχε μεγιστοποιηθεί ο αριθμός των εμβολιασμών».

Στο πλαίσιο αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης εστιάζονται στην αύξηση της πρώτης και τρίτης δόσης του εμβολίου.

«Ούτε lockdown θα γίνει, Ούτε το ΕΣΥ θα καταρρεύσει. Ο κ. Τσίπρας ας μας πει: Προτείνει lockdown; Έχει εφαρμόσιμες λύσεις;» σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι έχουν γίνει προσλήψεις και έχουν αυξηθεί οι ΜΕΘ. «Δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Είμαστε σε περίοδο μάχης» τόνισε ο κ. Οικονόμου καυτηριάζοντας τις προβλέψεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για κατάρρευση του ΕΣΥ και νέου lockdown.

Πηγή: in.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom