Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021
- Advertisment -spot_img
ΑρχικήΚρήτηΟι "πιέσεις" απέδωσαν: "Νέος" δρόμος για το Κατάστημα Κράτησης Χανίων (Φώτο)

Οι “πιέσεις” απέδωσαν: “Νέος” δρόμος για το Κατάστημα Κράτησης Χανίων (Φώτο)

Ο δρόμος μπροστά από το Κατάστημα Κράτησης Χανίων μετά από πιέσεις και συντονισμένες κινήσεις του Διευθυντή κ. Γιώργου Κονταξάκη με το Δήμο και την Τοπική Κοινότητα, ασφαλτοστρώθηκε και πλέον ένα χρόνιο πρόβλημα θεωρείται λήξαν.

Ως γνωστόν και για όσους είχε τύχει να περάσουν από το σημείο, η πρόσβαση γινόταν μετά δυσκολίας, κάτι που αποτελούσε “πονοκέφαλο” κυρίως για τους δεκάδες εργαζομένους που διέσχιζαν καθημερινά το δρόμο.

Το Βήμα Κρήτης εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες και την ολοκλήρωση του δρόμου.

Σε επικοινωνία μας με τον κ. Κονταξάκη, είπε μεταξύ άλλων: “Χαίρομαι που οι “πιέσεις” μας απέδωσαν και σήμερα μπορούμε να βλέπουμε έναν δρόμο όπως αρμόζει στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων. Άλλωστε, πέραν της ασφάλειας που οφείλω να εξασφαλίζω μαζί με τους συναδέλφους μου, οφείλω, οφείλουμε να φροντίζουμε ώστε το Κατάστημα να είναι πρότυπο απ’ όλες τις απόψεις. Αυτό άλλωστε ειπώθηκε και στην προ ημερών συνάντησή μας με τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, την οποία ευχαριστώ θερμά που είναι κοντά μας και διαχειρίζεται τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της με σύνεση και ορθολογική προσέγγιση.

Σε ότι αφορά το δρόμο και το κάθε έργο που γίνεται, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ακόμα κι αν δεν είναι στα καθήκοντά μου, το μέρος αυτό, όπου εργάζομαι νυχθιμερόν εδώ και χρόνια, είναι το “δεύτερο” σπίτι μου…και το σπίτι μας το φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι όπως οι αρμόδιες υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο συγκεκριμένο αίτημά μας, έτσι να γίνει και στο μέλλον γιατί έχουμε και συνέχεια!“.

Πέραν τούτου ο κ. Κονταξάκης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημαντηράκη, ο οποίος έπραξε τα δέοντα όταν του κατέθεσα το αίτημα μου, ενώ επιπλέον επισκέφθηκε και το χώρο για να δει την πορεία των έργων, τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Γιώργο Ξανθουδάκη, που “από την πρώτη στιγμή με άκουσε και συνέβαλλε τα μέγιστα για την ολοκλήρωση του έργου“, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Ηλία Κατσιφαράκη, που “είναι ένας ακούραστος “εργάτης” για το καλό της κοινότητας” και όλους όσοι εργάστηκαν ώστε “σήμερα να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί πλήρως”.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής. Σοφία Νικολάου, επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Χανίων
Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημαντηράκης – Γιώργος Κονταξάκης, Διευθυντής Καταστήματος Κράτησης Χανίων
Ηλίας Κατσιφαράκης- Πρόεδρος τοπικής κοινότητας

- Advertisement -
- Advertisment -spot_img

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom