Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΟ Βελόπουλος τάζει συντάξεις ύψους 3.000 ευρώ σε τρία χρόνια αλλά... με...

Ο Βελόπουλος τάζει συντάξεις ύψους 3.000 ευρώ σε τρία χρόνια αλλά… με μοντέλο Νορβηγίας

Το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Βελόπουλος έταξε από κούρεμα ιδιωτικού χρέους μέχρι και συντάξεις ύψους… 3.000 ευρώ

«Εμείς “αλιεύουμε” οποιονδήποτε Έλληνα πιστεύει ότι είναι πατριώτης», ανέφερε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μιλώντας στο Mega.

Ερωτώμενος αν στοχεύει στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής σημειώσε πως «οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα και δεν ψάχνουν για τσομπάνο».

Στοχεύω από τον ακραίο κομμουνιστή. Δεν πρόλαβε να με «πετσοκόψει» η Ν.Δ., το επιχείρησε με άλλους τρόπους, όπως οι αποστασίες και με λάσπη που έριχναν επί μέρες τα Μέσα εναντίον μας, αλλά εμείς μείναμε όρθιοι. Εμείς «αλιεύουμε» οποιονδήποτε Έλληνα πιστεύει ότι είναι πατριώτης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – στο ιδιωτικό χρέος, σημειώνοντας πως το κόμμα του προτείνει «κούρεμα» χρέους κατά 90% σε όλους όσοι χρωστάνε, ενώ τόνισε ότι έχει συντάξει ειδικό σχέδιο γι’ αυτό το οποίο μάλιστα έχει παραδώσει στον Χρληστο Σταϊκούρα.

«Μπορώ να δώσω στον Έλληνα συνταξιούχο 3 χιλιάδες ευρώ σύνταξη»

Σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» ανέφερε:

«Εμείς λέμε να παράγουμε πλούτο και μετά να τον μοιράσουμε. Μπορώ να δώσω στον Έλληνα συνταξιούχο 3 χιλιάδες ευρώ σύνταξη σε τρία χρόνια. Εμείς αντιγράψαμε το μοντέλο της Νορβηγίας και επιμένουμε στις εξορύξεις φυσικού αερίου. Η Νορβηγία έχει συνδέσει τα ασφαλιστικά της ταμεία με την εξόρυξη φυσικού αερίου. σε βάθος τετραετίας μπορείς να γίνει αυτό».

«Ως χριστιανός ορθόδοξος έχω τις επιφυλάξεις μου για την άμβλωση»

Αναφορικά με το ζήτημα των αμβλώσεων ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε:

«Σέβομαι την Ελληνίδα μάνα, η απόφασή της είναι απόφασή της και πρέπει, όμως το κράτος να την στηρίξει, να έχει κοινωνικές δομές, ψυχολόγους και οικονομικά να τις στηρίξει. Οι περισσότερες μανούλες δεν θέλουν να κάνουν την άμβλωση, άρα πρέπει η πολιτεία να τις στηρίξει. Ως χριστιανός ορθόδοξος έχω τις επιφυλάξεις μου».

«Δεν εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη»

Σχετικά με τον τομέα της Δικαιοσύνης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη, γιατί οι καλοί οι δικαστές βγαίνουν εκτός Αρείου Πάγου. Όταν βγάζει ο Άρειος Πάγος απόφαση για τα funds σε 8 μέρες για να λεηλατήσουν τα σπίτια των Ελλήνων, αυτό τα λέει όλα».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom