Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021
Αρχική Κοινωνία Ο τυφλός πατέρας που «είδε» το υπερηχογράφημα του μωρού του -Η απίθανη...

Ο τυφλός πατέρας που «είδε» το υπερηχογράφημα του μωρού του -Η απίθανη ιδέα που έκανε τον γύρο του κόσμου

- Advertisement -

Ο 26χρονος Νέιθαν από το Μανσφιλντ είναι τυφλός, ωστόσο κατάφερε να «δει» το υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει με τη σύντροφό του, Έμα.

Όταν η Έμα έκανε το υπερηχογράφημα, ένιωσε θλίψη που ο καλός της δεν μπορούσε να δει το παιδί του. Ωστόσο, η Ντεμπ Φίσερ, εκπαιδεύτρια σκύλων-οδηγών, σκέφτηκε τον τρόπο για να βοηθήσει τον Νέιθαν να «δει» το αγέννητο παιδί του. Αν και ήταν παντελώς άσχετη με το αντικείμενο, υποσχέθηκε να δημιουργήσει ένα κέντημα, το οποίο θα ήταν το ακριβές αντίγραφο του υπερηχογραφήματος του μωρού.

Το απαιτητικό κέντημα της πήρε 40 ώρες για να το ολοκληρώσει. Ο Νέιθαν -ο οποίος έχασε την όρασή του όταν ήταν έξι ετών και παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα τυφλών της Αγγλίας- ένιωθε μεγάλη συγκίνηση όταν έπιασε στα χέρια του το κέντημα, με τον ίδιο να δημοσιεύει μια φωτογραφία στο Twitter.

«Πόσο απίθανο είναι αυτό; Σήμερα, δέχτηκα αυτήν την απίθανη έκπληξη. Είναι ένα κέντημα του υπερηχογραφήματος του 12 εβδομάδων αγέννητου παιδιού μας. Για πρώτη φορά, ως μέλλοντας μπαμπάς, μπορώ να σχηματίσω μια εικόνα του μωρού μέσω της αφής. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο σπουδαίο πράγμα είναι αυτό» έγραψε στην ανάρτηση ο Νέιθαν.

Η φωτογραφία έγινε viral σε λίγη ώρα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ μετρά ήδη χιλιάδες like και retweets.

Ο Νέιθαν μίλησε για τη συγκινητική κίνηση της Ντεμπ σε πολλά διεθνή μέσα και κάθε φορά την ευχαρίστησε για το πολύτιμο δώρο που του έκανε.

Ο ίδιος τόνισε ότι δε θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ στη ζωή του ότι θα μπορούσε ποτέ να σχηματίσει την εικόνα του γιου του.

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -