Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021
Αρχική Κόσμος Ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε μια «βαθιά προσωπική» επιστολή στον Κάρολο πριν πάει...

Ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε μια «βαθιά προσωπική» επιστολή στον Κάρολο πριν πάει στην Βρετανία

- Advertisement -

Μια επιστολή σε βαθύ προσωπικό ύφος φέρεται να έστειλε στον πατέρα του, Κάρολο, ο πρίγκιπας Χάρι πριν πάει στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου. Επεσήμανε τους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το αξίωμά του, ενώ το προηγούμενο διάστημα η επικοινωνία τους είχε «καταρρεύσει».

Στην επιστολή, σύμφωνα με την Mirror, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να δεσμεύεται προς τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ότι θα σεβαστεί τον θεσμό της βασιλείας. Επίσης, ο Δούκας του Σάσεξ επισημαίνει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το αξίωμά του στην Βρετανία και να μετακομίσει με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Κατά την ίδια πηγή, ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να γράψει την συγκεκριμένη επιστολή στον πρίγκιπα Κάρολο με στόχο να βελτιώσει τις σχέσεις τους, οι οποίες «έπιασαν πάτο» μετά την συνέντευξή του με την σύζυγό του στην Όπρα. «Ο Χάρι έγραψε την επιστολή σε έναν βαθύ προσωπικό τόνο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις αλλά η ένταση παραμένει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμενε» ανέφερε πηγή στην Mirror.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος παραμένει «βαθύτατα πληγωμένος» από την απόφαση των Σάσεξ να παραχωρήσουν την επίμαχη συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε, μάλιστα, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα μάλιστα με την Mirror, o πρίγκιπας Χάρι έστειλε την εν λόγω επιστολή στον πατέρα καθώς η επικοινωνία μεταξύ τους είχε «καταρρεύσει».

Με πληροφορίες από Mirror

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -