Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
Αρχική Κρήτη Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στο Choose Greece: «Ο ΒΟΑΚ θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη...

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στο Choose Greece: «Ο ΒΟΑΚ θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη και στον τουρισμό»

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης μίλησε την πρώτη ημέρα του συνεδρίου τουριστικού ενδιαφέροντος Choose Greece 2021 με θέμα: “The Greek Regional Hospitality Plan”, για τον στόχο του 50% της κίνησης του 2019, στην επίτευξη του οποίου καθοριστικό ρόλο θα παίξει το εμβολιασμός. Ο Δήμος έχει δώσει βάρος στον τομέα του επισιτισμού και του τουρισμού και στους εργαζόμενους σε αυτούς.

«Η μείωση από την περασμένη χρονιά έχει δραματικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία αλλά και σε υποστηρικτικές δομές όπως ο πρωτογενής τομέας που τροφοδοτεί εστίαση και ξενοδοχειακές μονάδες. Ο Βόρειος Οδικός Άξονας θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη και στον τουρισμό αφού θα επιτρέπει την άμεση μετακίνηση καθώς θέλουμε να τοποθετήσουμε τα Χανιά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στη Μεσόγειο και στον παγκόσμιο χώρο του τουρισμού και υποδομές είναι καθοριστική προϋπόθεση.

Ανάμεσα στις δράσεις μας, αναδεικνύουμε ιστορίες, καλά παραδείγματα, καλές πρακτικές με ανθρώπους του τόπου για τον τόπο και από τον τόπο. Φέρνουμε σε πρώτο πλάνο και προβάλουμε αυτούς τους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: patrisnews.com

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom