Δευτέρα, Απρίλιος 19, 2021
Αρχική Media Ο μικρός Σέργιος ανακαλύπτει ποιον έχει σκοτώσει η Ελένη

Ο μικρός Σέργιος ανακαλύπτει ποιον έχει σκοτώσει η Ελένη

- Advertisement -

Η επίσκεψη του Βόσκαρη, με τη Σοφούλα, στα πεθερικά του θα τους ανησυχήσει πολύ, καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους, όπως αναφέρει η περίληψη του επεισοδίου των «Αγριων Μελισσών» της Τετάρτης.

Ένα δυσάρεστο γεγονός στο σπίτι του Γραμματικού θα επισκιάσει τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης. Και ο Μελέτης, όμως, δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση γι’ αυτό το παιδί, όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν να βλέπονται

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά, ενώ η Κούλα με το Νώντα γνωρίζονται καλύτερα με το χωριό. Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα αποφασίζουν να υιοθετήσουν τον Ευτύχη. Θα το δεχτεί, όμως, εκείνος;

Ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη για όσα του έκανε ο πατέρας του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν, στο επεισόδιο της Τετάρτης (3-3) στις «Άγριες Μέλισσες».

Νέο πρόβλημα στο σπίτι των Σεβαστών στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Δούκας νιώθει πως είναι παρεξηγημένος από όλους, ενώ προχωράει υπομονετικά τα σχέδιά του με τον Θέμελη. Θα μάθει ο Θέμελης πως γνωρίζει ο Δούκας το μυστικό του;

Ένα νέο πρόβλημα ξεσπά στο σπιτικό των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης, στο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -