Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΟ Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας στο παγκρήτιο στάδιο σε μια...

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας στο παγκρήτιο στάδιο σε μια συναυλία που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης με ελεύθερη είσοδο

Ο Γιώργος Νταλάρας με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής και ο Γιάννης Κότσιραςταξιδευτής του κόσμουπου προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμόαλλά και µε ματιά «προσωπική» που τον κάνει να ξεχωρίζειέρχονται στην Κρήτη σε μία μοναδική συναυλία που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης.

Η συναυλία θα δοθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στις το βράδυ στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου και εντάσσεται στον κύκλο των εκδηλώσεων για το έτος του Μικρασιατικού Ελληνισμού που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης.

Καλεσμένος του Γιώργου Νταλάρα ο Γιάννης Κότσιραςσε ένα πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τουςπου το κοινό της Κρήτης ετοιμάζεται να υποδεχθεί θερμάΟι δυο καλλιτέχνες μοιράζονται  επί σκηνής τραγούδια που τους ενώνουν και ένα κομμάτι από τα πιο “ακριβά” τραγούδια του ρεπερτορίου τουςΣε μια σπάνια συνύπαρξημε αγαπημένα κλασσικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Διασκευέςκαινούργια και παλιά τους τραγούδιααπρόβλεπτακοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. 

Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγούαναμφισβήτητα μια σπάνια και άξια φωνή. 

Εξαιρετικοί μουσικοίφίλοι και συνοδοιπόροι ετώνβρίσκονται μαζί τους επί σκηνής:

Νίκος Ζέρβαςπιάνο

Αλέξανδρος Λιβιτσάνοςπλήκτρα

Γιώργος Μάτσικαςμπουζούκικλασική κιθάρα

Βαγγέλης Μαχαίραςμπουζούκιμαντολίνοτζουράςλαούτο

Χρήστος Ζέρβαςακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Κώστας Μιχαλόςακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Θανάσης Σοφράςμπάσο

Μάνος Γρυσμπολάκηςακορντεόν

Ηλίας Μαντικόςκανονάκι

Αποστόλης Βαγγελάκηςπνευστά

Στράτος Σαμιώτηςκρουστά

Δημήτρης Χριστοδουλάκηςτύμπανα

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom