Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
spot_img
ΑρχικήΚρήτηΟ Δήμος Κισσάμου παρακαλεί τους δημότες του να ακολουθούν τις οδηγίες της...

Ο Δήμος Κισσάμου παρακαλεί τους δημότες του να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία “Φίλιππος”

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, μέχρι και το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2022, το νέο κύμα κακοκαιρίας ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα φέρει πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, κατά τόπους ισχυρό παγετό και  κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις.

Ο Δήμος Κισσάμου παρακαλεί τους δημότες του να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή μας στις επόμενες μέρες. Ενδεικτικά, οι δημότες παρακαλούνται να αποφεύγουν κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων. Αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθούν, να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων, ενώ αν πρόκειται να μετακινηθούν πεζοί, να ντύνονται με πολλά στρώματα από ελαφριά ρούχα και να φορούν κατάλληλα παπούτσια ώστε να αποφύγουν τραυματισμούς λόγω πιθανής ολισθηρότητας.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κισσάμου είναι σε αυξημένη ετοιμότητα και σε άμεση συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες, ώστε πιθανά έκτακτα περιστατικά που προκύψουν να διαχειριστούν με ασφάλεια.

Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ.Μαυροδημητράκη Σπύρο στο τηλ. 698 505 2391.

Επικαιρότητα

spot_img

Newsroom