Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021
Αρχική Κρήτη Ο Δήμος Κισσάμου φόρεσε τα γιορτινά του-ΦΩΤΟ

Ο Δήμος Κισσάμου φόρεσε τα γιορτινά του-ΦΩΤΟ

- Advertisement -

Ο Δήμος Κισσάμου φωταγώγησε φέτος σην πλατεία Τζανακάκη  το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο .

Με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών πραγματοποίησε μια πλούσια εορταστική  διαδικτυακή εκδήλωση , η οποία προβλήθηκε ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου ,  σημαίνοντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη ανταπόκριση από το διαδίκτυο με τους πολίτες να στέλνουν  εκατοντάδες ευχές για αγάπη, ειρήνη και υγεία μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι .

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ κα. Άλκηστη Ξηρουχάκη ενώ η πρόεδρος του ΔΣ κα. Νίκη Κατερινάκη αναφέρθηκε στο νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων.

Ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Γεώργιος Μυλωνάκης  έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας  με την ευχή να γυρίσουμε γρήγορα στην κανονικότητα.

Την έναρξη της εκδήλωσης  έκαναν τρεις υπέροχες παιδικές φωνές και την αυλαία  έκλεισε η Βάλια Αλεξίου.

Οι εορταστικές δράσεις του Δήμου και της ΚΕΔΗΚ έχουν το σύνθημα «Χριστούγεννα είναι να είμαστε ΜΑΖΙ»

 

Συνεχίζουμε με την ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ που θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 (19:30) θα ελευθερώσουμε όλοι ΜΑΖΙ το φαναράκι μας από το μπαλκόνι ή την αυλή μας, ευχόμενοι ένα καλύτερο και υγιές αύριο για όλο τον κόσμο.

 

Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/kedik2014/videos/301758097859509

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -