Πέμπτη, Απρ 22, 2021
Αρχική Κρήτη Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης για τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης για τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα

- Advertisement -

«Όλοι μαζί, μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση· και θα την ξεπεράσουμε», τονίζει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, έπειτα από την γνωστοποίηση των αυξημένων περιοριστικών μέτρων και την εισαγωγή του Δήμου Χανίων στην ύψιστη βαθμίδα κινδύνου, “βαθύ κόκκινο”, για την πανδημία Covid-19.

Όπως αναφέρει ο κ. Σημανδηράκης: «Ο ένας χρόνος που έχει μεσολαβήσει από το ξέσπασμα της πανδημίας, επεφύλασσε σε όλους μας περισσότερες δυσκολίες και προκλήσεις απ’ ότι μπορούσαμε να φανταστούμε, σε πολλαπλά επίπεδα. Ο αγώνας όμως ενάντια στην πανδημία, δυστυχώς δεν έχει τελειώσει.

Ο Δήμος Χανίων από  χθες το απόγευμα, βρίσκεται στο “βαθύ κόκκινο” και αυτό σημαίνει ότι κανένας από εμάς δεν πρέπει να εφησυχάζει. Είναι χρέος όλων μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Με αλληλεγγύη και υπευθυνότητα καλούμαστε να προστατεύσουμε τους γονείς μας, τα παιδιά και τους φίλους μας. Με την ελπίδα λοιπόν, ότι αυτή η περιπέτεια σύντομα θα είναι παρελθόν, κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής.

Ο Δήμος Χανίων θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους πολίτες θέτοντας σε υψίστη επιχειρησιακή ετοιμότητα όλες τις υπηρεσίες του. Όλοι μαζί, μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση· και θα την ξεπεράσουμε».

- Advertisement -
- Advertisement -

Επικαιρότητα

Newsroom

- Advertisement -